Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleczkaaaa

Brak orgazmu- POMOZCIE MI PROSZE WAS!!!

Polecane posty

Gość Eki150
ps.zalezy tez duzo od tego jaka przyjmiecie pozycje,bo ja np.dostaje orgazmu TYLKO jak jestem na nim i musze sie czasem dlugo starac!!ps.piszcie co myslicie na temat moich wypowiedzi:))

orgazmem kieruje mózg jeżeli stresujesz się masturbacją ze za często to nie jest to powodem a przekonanie ze masturbacja jest szkodliwa.Kobiety które nastawione są na rozładowanie napięcia seksualnego przy pomocy masturbacji czy ręki faceta bezstresowo nie mają takich problemów

Gość ja:)
Hej. Od około 4 miesięcy cały czas wydziela mi się śluz. Podczas stosunku z chłopakiem nie moge dostać orgazmu:( Co może być tego przyczyną?? Bardzo proszę o pomoc

Gość ja też nie...
mam 17 lat i dziewictwo straciłam rok temu ... Ja także nie mam orgazmu czy to coś złego.? Ostatnio zastanawiałam się nawet nad poijściem do lekarza ale czy to mi pomoże.? Mój chłopak twierdzi że z czasem będzie lepiej ale jest mi przykro gdy tylko on ma z tego satysfakcje i rozkosz a ja nie... pomóżciee ...

Gość szuszka
Jeszcze jakiś czas temu napisałabym ci,że na to potrzeba czasu i nie ma czym się przejmować. Teoretycznie to nie jest problem,ale gdzieś czytałam,że coraz częściej kobiety nie są w stanie osiągnąć orgazmu* normalnie blokada) i trzeba to leczyć. Podobno to urządzenie pomaga http://www.ladylaser.pl/ Co o tym sądzicie?

Gość Ten sam
problem rowniez dotyczy mnie.Spalam z nie jednym facetem i z zadnym nie mialam orgazmu.Mimo,ze czulam sie dobrze.W jednym bylam prawie zakochana,podniecal mnie sama osoba i nic...Moze gdyby powiedzial,ze mnie kocha to wtedy bym sie rozluznila itd.Gdy sie kochalismy staralam sie nie myslec o tym tylko zyc ta chwila,bliskoscia.Widzialam jak sie stara a ja jednak to nic :( Pytanie moje jest takie czy jesli pokocham kogos z wzajemnoscia to bede miala w koncu ten wymarzony orgazm?

Gość Ten sam
dodam,ze mam 25 lat i od 4 lat wspolzyje

Gość mojeokona
Kobiety bardzo często za brak orgazmu obarczają siebie- zupełnie niepotrzebnie. Ludzki organizm jest skonstruowany w rózny sposób i potrzebuje różnych bodźców. Może być na przykład tak,że gra wstępna jest dla kobiety za krótka. W takich sytuacjach pomaga np masaż, kiedy przyjemność w obcowaniu z innym ciałem jest potęfowana- im dłużej tym, lepiej,. Są nawet kosmetyki, które mogą byc pomocne ( no nomen-omen Kama sutra, można kupić w secret place koło ronda ONZ w warsazwie)