Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

Jakie mleko modyfikowane jest najlepsze????

Polecane posty

Czy mozna tak po prostu zmienic mleko modyfikowane na inne. Mam 5 miesiączną córeczkę i po zakończeniu karmieniem piersią lekarz kazał mi wprowadzić mleko enfamil 1 , a potem enfamil 2, no i pojawil sie problem bo mała teraz ma zatwardzenie... to mleko miało byc lekkostrawne i najlepsze dla dziecka a tu niestety chyba tak nie jest. Jak wasze dzieci reagowały po przejściu z mlaka 1 na 2 , moze te zaparcia to tylko chwilowa sprawa zanim organizm sie przyzwyczai do bardziej treściwego i sycącego mleka jakim jest 2. A może ktos dawał dziecku enfamil 2 i mial podobny problem??? Jak myslicie jakie mleko modyfikowane jest najlepsze???? Doradzcie mi coś proszę.

Gość miki mause
mój pije hipp:) i jest zadowolony na początku był HA ale paskudztwo, a teraz jest na normalnym i jest dobrze i smaczne:), że nawet na sucho można wyjeść:P

ja dokarmiaan raz dziennie bebilonem ale tez sie zastanawiam nad zmiana i nie mam pojecia czy to obojetne jakie kupie, moze cos polecicie, dodam ze moj maly ciagle ma zaparcia po piersi tez :(

słyszałam, że pojawiło sie nowe mleko Bebilon comfort właśnie dla dzieci ze skłonnościami do zaparć i kolek., ale sama nie próbowałam więc niewiem czy rzeczywiście im zaponbiega

Gość a czy wiecie takie cuś
czym sie ustawia poziom PH takiego mleka- 30%wodą utlenioną lub cytrynianem sodowym

Gość mama ma
ja daję od jakiegoś tygodnia bebilon comfort i nie widzę wielkiej różnicy tyle że nie ma wcale kolek. na zaparcia daję herbatkę:(

Gość a255678
(KWIATEK) 🌼 (serce) ❤️

Gość hub
ja daje bebilon i polecam . Mała zaparcia miala ale po kaszkach