Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

czy to moze byc ciaza i jakim cudem?

Polecane posty

Gość czy to mozliwe

zapomnialam pigulki, wzielam po 29 godzinach tak jak jest w ulotce 2 na raz, kochalismy sie 6 dni w prezerwatywie jak napisane w ulotce a 7 dnia zaczelismy normalne... tydzien pozniej dostalam okres ale taki slabiutki i trwal tylko poltora dnia zazwyczaj trwa 3 dni... no ale byl okres, to bylo 4 tygodnie temu, od tygodnia jakos stwrdnial mi dol brzucha i jakby sie powiekszyl, ogolne czuje sie jak spuchnieta i napompowana, ciagle mam zgage...jak zawsze potrafilam brzuch wciagnac pieknie to teraz to cos na dolle brzucha zostaje... czy to mozliwe ze wpadlam stosujac sie do ulotki?

Gość czy to mozliwe
????????

Gość czy to mozliwe
no to wzielam 2 tabletki na raz tak jak w ulotce i stosowalismy zasade 7 dni kochalismy sie w prezerwatywie...

tak, to może byc ciąża a co do drugiej częsci twojego zapytania to znam tylko jeden cud, jego bohaterką była Maryja Dziewica

Gość czy to mozliwe
no ok ale stosowalam sie do ulotki, wiec czmu mailabym wpasc, do tego przeciez z piersiami np nic mi sie nie dzieje, zadnych obwodek, zadnej wrazliwosci wiekszej niz zawyczaj... juz sama nie wiem :/

Gość czy to mozliwe
????????

Gość natala666
prosta sprawda zrob test ciążowy

Gość czy to mozliwe
bede mogla zrobic dopiero po swietach wielkanocnych!!! jestem w mojej rodzinnej miejscowisci wystarczy ze pojde do apteki i cale miasto bedzie wiedzialo :/ ale powaznie myslicie ze to moze byc ciaza?

a nie prościej zrobić test ciążowy niż się zastanawiać,stresować i topik zakładać?;)

Gość jksghdfoiFG O
pewnie jestes tym jednym przypadkiem na milion :) ZAGRAJ MOZE W LOTTO MOZE SZCZESCIE CIE JESZCZE NIE OPUSCIŁO I WALNIESZ 6 :)

Gość czy to mozliwe
ej ale ja sie powaznie pytam, boje sie ze to moze byc to i ze jak powiem mezowi to na mnie najedzie ze go w dziecko wrobilam ze specjanie tabletek nie bralam :/ jaka jest szansa ze jestem w ciazy?

jesteś mężatką,bierzesz tabsy,a wstydzisz się iść do apteki po test ciążowy??????? gdybyś była nastolatką na utrzymaniu rodziców to jeszcze bym zrozumiała,ale tak....

Gość bezsensowna sowa jednooka
ta sama syytuacje mialam ize krwawienie to plamienie przez 1 dzien ;p zrobilam 5 testow cizowcyh nawet tydzien po plamieniu i nie ma ciazy!!!

Gość oszalałam.
taka sama jak Twoja wiedza... :/

Gość czy to mozliwe
ale chodzi o to ze po pierwsze jestem w domu u rodzicow, bez meza, po 2 moi rodzice nie cierpia mojego meza po 3 to dziura zabita dechami i nie chce zeby ktos wiedzial ze jestem w ciazy zanim ja sama bede o tym wiedziala :/ ale nie rozumiem jakim cudem to mozliwe jesli zachowalam wszystkie srodki ostroznosci!!!

Gość czy to mozliwe
jezu mam nadzije ze nie jestem w ciazy, nie pora traz na to,:/

Gość możesz byc w ciąży choć nie
powinnaś ale tego, ze mężatka wstydzi się iść po test ciążowy, to już nie kumam :O. Myślałam, ze jesteś nastolatką :O

uspokój się - to po pierwsze sa 2 wyjście: albo jesdziesz do innej wiochy gdzie Cie ikt nie zna i robisz test albo musisz sie uzbroić w cierpliwość i zrobisz test po swiętach lub dostaniesz okres NIKT Ci tu nie powie czy jestes w ciązy, to chyba jasne i co to w ogole za texty, że mąz na ciebie najedzie, ze wrobiłas go w dziecko??????? jestescie dorosłymi ludźmi, uprawiacie sex, takie rzeczy się zdarzają

Gość awril
nie ,napewno nie jestes wciazy...spoko...a dla pewnosci zrob test i juz

Gość czy to mozliwe
powiedzmy tak ze sie wstydze isc po tes bo w mojej miescowaoci rodzinnej kazdy nas zna :/ ciagle tylko slychm tekstow je ja to ojciec to matka to siostra toi, ja nie bede w ciazy a cale miasto bedzie wiedziec ze jestem bo glupi aptekarz poleci do polowy mojej rodziny z radosna nowina... jakbyscie mieszlaky pol zycia w malym miescie to byscie rozumialy:/

ja brałam tabletki, regularnie przez rok, nie opuściłam żadnej, zawsze o jednej porze i zaszłam w ciąże... więc nie sugeruj się tym, że zastosowałaś się do ulotki

to pod pretekstem światwecfznych zakupów udaj się do innej miejscowości i tam zakup test ciążowy......chyba,że za chwilkę napiszesz,ze nigdzie cię samej nie wypuszczą ;):P

Gość czy to mozliwe
jezu nastraszylas mnie juz :/

Gość za szybko na objawy
okresu nie miałaś tylko krwawienie z odstawienia, a to nie okres. przy tabsach możesz nawet poplamic kilka godzin. w skrajnych przypadkach zdarzają się wpadki nawet gdy nie pominiesz tabletki, nie rzygasz i nie chorujesz-ja jestem tym skrajnym przypadkiem-dziś jestem w 6 miesiącu ciąży. myślę jednak że w ciąży nie jesteś...co do wyjaśnień odnośnie testu pozostawie bez komentarza, bo głupiaś jak 10 latka...

Gość czy to mozliwe
puszcza puzcza, a jakie powinny byc objawy ciazy po 1 miesiacu?zobacze czy cos z tego mam

Gość czy to mozliwe
mam nadzije ze nie jestem w ciazy, ogolnie stosuje tabsy od 2 lat bezprzerwy wiec moze alukurat mi sie uda i nie zalicze wtopy :/