Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martii23

ZAMYKANIE NACZYNEK

Polecane posty

Gość martii23

Witajcie, mam pewien problem. Poszukuję miejsca, gdzie mogłabym zmknąć punktowe naczynka na twarzy. Chodzi mi o dobry, profesjonalny gabinet w Warszawie lub Toruniu. Co polecacie i czy macie jakieś doświadczenia związane z laserowym zamykaniem naczynek? Dzięki za wszelkie wskazówki dziewczyny :)

Gość martii23
podbijam

Gość oo własnie tak
tez bym chciala wiedziec. ale obszar warszawy. chce isc na zamykanie naczynek na nosie

Gość martii23
podbijam

ja mialam laserowe zabiegi zmykania naczyniek na twarzy... robilam to w zabrzu u dermatologJolanty Wojsy. Zabieg jest dosyc kosztowny i strasznie bolesny ale i oplacalny bo juz po paru zabiegach widac efekty :) jesli chcecie dokladne namiary na tego dermatologa sabiness@interia.pl

Gość katia_27
ja jestem po pierwszym zabiegu zamykania naczynek na twarzy /robilam wokół nosa/ i po 6 tyg idzie sie na poprawe, mi wlasnie mija te 6 tyg niedlugo i nie wiem czy isc.. za zabieg zaplacilam 300zl, naczynka faktycznie zniknely w ok 50%, żeby było ok trzeba robic powtórke, a pan powiedzial mi po zabiegu, że na taki zabieg trzeba przychodzic co roku, bo naczynka pekaja znowu mniej wiecej w takim odstępie czasowym.. wiec tak - wyjdzie 600zl na nos, poza tym laser na naczynka na cała twarz robi sie jakimś mikro laserem i ten zabieg kosztuje 500zl i oczywiscie tez trzeba isc na poprawke.. taka troche syzyfowa praca.. nie wiem juz sama.. kremy jakie stosowalam nic nie pomagały, a ten pan dermatolog zaczął sie śmiac i powiedzial, że nic nie zlikwidują tych naczynek, poza tym przyjmowanie rutinoscorbinu tez nie pomoże bo nadmiar jego po prostu wysiusiam i tyle z tego bedzie.. :( :(

no to ja mialam jakos inaczej to robione... bo ja mam to na stale usuniete :) kazde pekniete naczynko zostalo zamkniete, a krew w nim zagotowana a potem wchlonieta przez skore. mnie w sumie zabiegi wyszly okolo 2 tys zl (300 zl jeden zabieg) na twarzy bo musialam pare razy powtarzac...

Gość gość
Moja cera jest dość problematyczna. Szczególnie na policzkach i nosie są widoczne popękane naczynka dlatego zdecydowałam sie na zabieg IPL wykonałam go 2 razy. Efekty są widoczne juz po pierwszym zabiegu. Do zabiegu kwalifikowała mnie pani dermatolog, która przeprowadziła wywiad medyczny dokładnie obejrzała twarz. Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu wykonałam je w Krakowie salon Estetica

Miałam taki czerwony nos, szczególnie, gdy była zima, lub podczas zmiany temperatur: dom-dwór, dom-szkoła. Niedawno zdecydowałam się na laserowe zamykanie naczynek i jestem mega zadowolona. Polecam: http://sarahline.eu, skorzystałam z tej firmy.

Gość gość
jak zamykane naczynek, to tylko laserowe w Studio Urody Zuzanna w Słupsku miałam różne przeboje z kosmetykami i salonami, ale w końcu się pozbyłam tych popękanych naczynek :)

Gość gość
Miał ktoś zamykane naczynka metodą termolizy urządzeniem Apilus?

Gość gość
Przy zamykaniu naczynek bardzo dobrze sprawdza się laser Alma. Robiłam taki zabieg w Dental Studio w Rzeszowie, kiedy moje naczynka stały się dużo bardziej widoczne po wakacjach za granica. Efekty były zauważalne już po pierwszym zabiegu, więc polecam.

Hej, też się zastanawiam nad laserowym zamykaniem naczynek : ) Słyszałam, że zabieg na naczynka laserem Varilite jest świetny. Ktoś był na nim? :)

Gość gość
Ja byłam na takim zabiegu :D W Clinica Cosmetologica w Gdańsku. Ogólnie laser nie jest straszny i nie boli. Efekty są widoczne, po tym jak zejdzie opuchnięcie, ale zabieg trzeba powtorzyc, jeśli jest dużo tych naczynek albo są bardzo rozległe :)

Gość gośćOla
Mam duż brzydkich naczynek na policzkach. szukam dobrego fachowca w krk .

Gość gość mania
Moje pająki robiłam w krk na Wrocławskiej .Miałam trzy dość duże,ale pani powieziała mi ,że jesli nie znikną po pierwszym zabiegu to trzeba powtórzyc. Znikną jeden ,a po czwartym podejściu jest super. ważne zeby trzymac sie zalecen. Na jesien zaczynam na nogach.

Gość gość
Mam pytanie, gdzie na Wrocławskiej robiłaś naczynka, bo mieszkam w pobliżu to by mi pasowało, bo rozumiem że jesteś zadowolona?!

Gość gość
Ja z kolei zamykałam w Skierniewicach w salonie MW CLINIC http://mwclinic.pl/ i super wyszło, wreszcie mam ładną skórę. Mam niestety tendencję do naczynek, więc pewnie będę do salonu wracać. Ale warto ten zabieg wykonać, dużo lepiej wyglądam.

Gość Marika

Tylko Kaczyńscy Clinic w Warszawie! Robiłam tam nie tylko zamykanie naczynek, ale i wcześniej regenerację skóry i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Konkretnie na naczynka mają laser QuadroStar Pro Yellow (sprawdziłam specjalnie nazwę... :)) Już po jednym zabiegu widzę różnicę, więć będę potwarzać, żeby był jeszcze lepszy efekt. Do tego bezboleśnie. Polecam wszystkim 🙂

Gość Ania

Jak chodzi o polecenie dobrej kliniki gdzie mozna zrobić zabieg zamykania naczynek na twarzy to polecam Magnopere w Krakowie https://magnopere.pl/   .Sama u nich nie dawno robiłam i z dużą dokładnością robia zabiegi. 

Gość Kasia

Dziewczyny ja miałam wiele zabiegów na rumień i na naczynka wydałam fortunę i powiem Wam tak!!! Nie dajcie się absolutnie nabrać na oszustów którzy tutaj piszą w postach i reklamują konkretny gabinet i konkretną doktor bo oni się sami reklamują swoje gabinety!i bierzcie tylko pod uwagę posty w których jest ewentualnie wymieniona nazwa laseru i tyle a nie ma napisanego nazwiska ani gabinetu bo to te padalce się sami reklamują obiecują gruszki na wierzbie a efekty 0 albo tak minimalne że szkoda pieniędzy i zdrowia ja mam porobione bardzo duże blizny po tych nieudacznikach konowałach także ostrzegam

Gość Nava

To prawda.Większość postów to spam.

Nie dajcie się nabic w butelkę.

Na mnie nie zarobią,bo nie wierzę w żadne reklamy.

Gość anita

Też korzystałam z zabiegu laserem Alma Harmony. Jestem bardzo zadowolona z efektów, a sam zabieg też był komfortowy - głowica chłodząca sprawiała, że nie był bolesny. Jeśli mieszkacie w Poznaniu lub w okolicach polecam Idealiste.

Gość Gość

I tak nikt ci nie uwierzy 😄

Gość Birna

Słuchajcie, a ktoś z Was miał zabieg na zamykanie naczynek w krakowskiej klinice Neonia? Ja jestem zapisana do nich na wizytę, słyszałam dobre opinie, mają świetny, nowoczesny sprzęt🙂 Zresztą, sama klinika jest naprawdę piękna.