Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 134256525

DO POSIADAJĄCYCH ORGAZM POCHWOWY

Polecane posty

Gość 134256525

lub do tych co potrafią go dać. Jak mam się dowiedzieć, czy jestem jedną z tych co mają punkt G? bo podobno to 1/4 kobiet. Jak go poszukać? nauczcie mnie. PROSZĘ O JAKĄŚ DOSŁOWNĄ INSTRUKCJĘ, TYCH CO MOJĄ O TYM POJĘCIE:(:(:(

Gość karolewicz
daj email to ci wysle film

Gość 134256525
yeaa16@o2.pl dziękuje

Gość 134256525
ale nie.! wstaw tutaj linka bo nie cchę wirusa:(

Gość karolewicz
nie boj się wirusa! za powazny jestem slowo

Gość 134256525
to czemu nie wstawisz linka:D

Gość żal dziewczyny
16 latek i jzu chcesz miec orgazm :-O

Gość 134256525
JULEK. A PALCÓWKĄ TEZ? POMOŻ.... jak? ja też chcę a nie umiem

Gość 134256525
a co, ja nie mogę mieć bo mam 16, a nie 30? :D daj spokój. mam tylko orgazm łechtaczkowy, przy facecie, do niedawna tylko sama

Gość karolewicz
wysłalem linki i tekst pozdrawiam....a swoja drogą to mogę Ci poszukać ten punkt w Tobie . Wystarczy twoja chęć.....

Gość karolewicz
stnieją pewne niewidoczne części ciała, których dotykanie może być źródłem wyjątkowo silnych doznań seksualnych. U kobiet jest to np. punkt G, a u mężczyzn prostata. Stymulacja punktu G Punkt G to jedno z najwrażliwszych miejsc kobiecego ciała. Odpowiednio naciskany może nawet doprowadzić do orgazmu. Ponieważ kobiece palce mogą być zbyt krótkie, by dosięgnąć punktu G, często łatwiej przychodzi to mężczyźnie. Podczas stymulacji należy pamiętać, by nacisk nie był zbyt silny, gdyż nietrudno wywołać ból. Pozycja do stymulacji punktu G Podczas stymulacji punktu G znacznie skuteczniejszy od zwykłych ruchów frykcyjnych jest stały nacisk. Stosunek najlepiej rozpocząć od pozycji klasycznej, a gdy członek znajdzie się już w pochwie, mężczyzna powinien uklęknąć, nie wyjmując członka, a następnie odchylić się, tak by uciskać nim górną ściankę pochwy i tym samym, punkt G. Jak twierdzą niektóre pary, aby kobieta osiągnęła orgazm, partner nie musi wówczas wykonywać żadnych ruchów - wystarczy trwający odpowiednio długo nacisk. Rady dla mężczyzny Wsuń delikatnie palec wskazujący do pochwy partnerki, tak by jego czubek znalazł się mniej więcej w 2/3 odległości do szyjki macicy. Dotknij przedniej ścianki pochwy. Jeśli partnerka ma punkt G, wyczujesz go jako niewielkie zgrubienie. Naciskaj rytmicznie punkt G, stopniowo coraz mocniej, aż partnerka zacznie odczuwać przyjemność. Stymulacja prostaty Gruczoł prostaty to męski odpowiednik punktu G. Znajduje się między pęcherzem a członkiem i można go dosięgnąć przez odbytnicę. Jego pocieranie i masowanie dostarcza bardzo silnych i przyjemnych doznań. Mężczyzna może sam stymulować swą prostatę, ale nie jest to zbyt wygodne. Czynność tę łatwiej wykona partnerka wsuniętym do odbytu obficie nawilżonym palcem. Rady dla kobiety Wprowadź delikatnie palec do odbytnicy partnera i spróbuj powoli wsunąć go jak najdalej. Przez przednią ścianę odbytnicy - tą od strony członka - wyczujesz prostatę, jako twardą bryłkę wielkości kasztana. Delikatne pocieranie tego miejsca, wywołuje bardzo podniecające doznania.