Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyknęłam właśnie

Właśnie łyknęłam 8 tabletek Alaxu na przeczyszczenie..

Polecane posty

Gość łyknęłam właśnie
Tydzień czasu :(

Gość jkkkfs
to nie ma na co czekać , radzę tą sól jutro ,ale wg mnie te alaxy podziałajądo rana

Gość łyknęłam właśnie
Hmm, no zobaczymy co noc i ranek przyniesie. Oby zadziałało :)

Gość hissssa
tez nam tak od lat ,bywa tydzien i wiecej co tak naprawde pmoze posprzatac jelita-jednorazowo ,ale silnie ?

Gość jkkkfs
" łyknęłam właśnie Hmm, no zobaczymy co noc i ranek przyniesie. Oby zadziałało " no i jak ?

Gość ...........S...........
hej \"łyknnęłam właśnie\" żyjesz ?

Gość dorotag
na zaparcia najlepszy jest napar z lisci senesu. kupuje się je normalnie w aptece w torebeczkach ekspresowych. trzeba zalac 1 (!) torebeczkę i odstawić na 10 min. a potem wypić pół (!!!) szklanki. nie więcej, bo może rozerwać. i rano owocne posiedzenie zarządu gwarantowane :)

Gość łyknęłam właśnie
Żyję, żyję :), dopiero z pracy wróciłam. Nic mnie nie pogoniło :(, nic a nic :(, chyba zbzikuję, a co gorsza mam od rana straszne wzdęcia i brzuch jak ogromny balon, czuję się fatalnie. Właśnie robię sobie herbatę miętową, masuje się, by coś się ruszyło, kupiłam też Espumisan, podobno dobry. Zobaczymy.. Jak ten senes taki dobry, to może warto się nim zaintereować, może to jakiś ratunek.

Gość dorotag
senes jest sprawdzony w najtrudniejszych przypadkach. mieta tylko powoduje wzdęcia i nie pomoże.

Gość za duze mieszasz
mięta właśnie zatwardza, trzeba było jeśc tylko owoce, dużo pic i poczekac też kiedys miałam problem z zaparciami i żadne śliwki, jogurty itp nie pomagały otręby zapychały mnie na amen u mnei sprawdza sie jedynie kawa na czczo, zaparzam rozpuszczalną z dwóch łyżeczek, zalewam do połowy szklanki wodą, resztę zalewam chudym mlekiem, wypijam dwie takie kawki na czczo i ledwie je skończę już idę na kibelek brzuch mam płaski, żadnych zaparc, wzdęc itd wprowadziłąm zasadę że nic nie jem rano dopóki nie pójdę na kibelek potem na śnaidanei zawsze jem jogurt, w ciągu dnai dużo zielonej i czerwonej herbaty i nie ma problemu też miałam problem z zatwardzeniami podczas podróży, zawsze pilnuję by miec ze sobą kawę, mleko i czajnik elektryczny, gdziekolwiek jadę dzień zaczynam od kawki gdy spędzam duzo czasu w samochodzie to staram siejesc lekkie rzeczy, zadncyh bułek, kanapek itp, piję jogurty i maslanki, jem banany, po drodze jakies zupy a konkretne rzeczy typu obiad dopiero jak jestem na miejscu, inaczej totalnie by mnei zakorkowało kiedys też próbowałam alexu, harbatek z senesem i kruszyną ale bolesne skurcze skurcze i dyskomfort sprawiły że z nich zrezygnowałam po kawie nei mam żadnych bolesnych skurczy i działa neizawodnie

Gość artystyczny
Po jakim czasie tabletki zaczynaja działać,od momętu w którym sie je lyknie? takie pytanko :)