Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyszna kanapka

czesne w żłobku

Polecane posty

Gość Pyszna kanapka

czy w miescie liczacym niecale 300 tysiecy mieszkancow, w żłobku oferującym: - profesjonalna opieke - monitoring przez internet - wyzywienie (dwa posilki) - mozliwosc zostawienia dzieci do poznych godzin (wtedy calodzienne wyzywienie) i w weekendy - nowe wyposażenie, meble, super zabawki - opieka psychologa zaplacilybyscie 800 zlotych? chodzi o prywatny zlobek. jak wyglada to w Waszych miastach?

Gość Pyszna kanapka
podnoszę

Gość Pyszna kanapka

Ja bym nie zapłaciła, ale ja nie mam dzieci i nie jestem z miasta:o To strasznie dużo, ale to też jest względne - zależy od zamożności rodziców.

Gość gggggggggggg
tyle to kosztuje niestety...zapłąciłabym...:(

Jakbym miała dziecko, musiała oddać je do żłobka i miałabym te 800zł miesięcznie, zapłaciłabym:)

Gość Pyszna kanapka
A myślicie, że w takim mieście uzbieram 30 matek chcących w tej cenie oddać dziecko do żłobka?

Gość u mnie we Wrocku są ceny
ok 700- 800 zł, z tego co się orientowałam.... myślę, że znajdziesz chetnych, jeśli zaoferujesz małe grupy i profesjonalną opiekę, szczególnie jedzenie- dziś 90% dzieci ma alergie- ja pod tym kątem wybierałam i żłobek i przedszkole....

Gość u mnie we Wrocku są ceny
fajna sprawa z tym monitoringiem :D no i elastyczne godziny też są bardzo ważne!

Gość Pyszna kanapka
grupy bedą liczyc ok 6 dzieciaczków na 1 opiekunkę, w jednym pokoju..co wy na to?

Gość Pyszna kanapka

To zalezy czy potrzebujesz rzeczywiscie zostawiac dziecko w zlobku do poznych godzin i w weekendy. Bo oprocz monitoringu nie widze zadnych szczegolnych atrakcji. Profesjonalna opieke uwazam z obowiazujacy standart, to samo z wyzywieniem. A nowe wyposazenie i zabawki nie maja dla dzieci wiekszego znaczenia. Z obserwacji wiem ze dzieci najlepiej bawia sie odkurzaczem czy chochelka a nie interaktywna spiewajaca kula:)

Gość ja razcej NIE i nie
sade ze to dosc wygórowana cena

Gość gggggggggggggggggg
up