Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczony88

po 1 razie..jest beznadziejnie nie podniecam jej dziewczyny pomocy

Polecane posty

Witam. Kilka dni temu mialem swoj wymarzony pierwszy raz ..Bylo bosko..Moja dziewczyne bolalo..ale nastroj byl ok i najbardziej wszystko na plus.. Potem spalismy jeszcze ze sobą jeszcze 2 razy lącznie 3..tylko ze ona nie czuje tego co ja.. Tak jak by sie nie podniecala..mowi ze tylko momentami..i ze zawidola sie na sexie troche.. U tutaj prosze o pomoc Was dziewczyny..Jak to bylo u Was? tez z poczatku nie bylo najlepiej? Ona mowi ze wszystkiego trzeba sie nauczyć..Pozdrawiam

chlopie..przeciez od razu nie bedzie jej cudnie! ja moze bolec, nie? ja nie wiem... pogadaj z nia. powie ci, ze ja boli, albo cos. dopiero zaczynacie.. to sie zmieni.

Gość Dziewczyna 3595
Hmmm....Szczerze? Dla mnie to dziwne...mi od pierwszego było cudnowie...ból byl na samym poczatku bardzo łagodny... i nie moglismy sie oderwac od siebie:) Moze Twoja partnerka nie dojrzała do seksu,badz jest tez zimna...albo Ty Jej sie nie podobasz...

Gość Faceeeet
Primo- po pierwszym razie trzeba dać czas błonie na zagojenie się, jakieś 2 tygodnie bez seksu czyli. Secundo- musisz swoją kobietę rozgrzaaaać, minetka i te sprawy ;) Ją musi najść prawdziwa ochota! A jeżeli nie najdzie to znaczy, że- nie podobasz jej się, lub jest cholernie zimną suczą, co się niestety zdarza....

Gość .......................+++++..
uspokuj swoja dziewczyne, ja wiem po sobie ze na poczatku ciezko bylo cos poczuc. jak sie troche oswoi z czasem nauczy sie czerpac z tego ogromna przyjemnosc..ze mna tez tak bylo..teraz mam orgazmy pochwowe i wszystko sprawia mi wielka przyjemnosc..na poczatku mialam podobne odczucia jak twoja dziewczyna.. nie przejmujcie sie tym

Pewnie ją bolało i dlatego... Spróbuj ja zaczarować- pokaz jej wspaniały świat doznań, dotyku... może subtelniej i delikatniej?:) Nie łam się kolego:) z czasem jej przejdzie i będzie z tego czerpała wiele przyjemności:)

Bo może ona sobe to inaczej fffyobrażała :) Może nie było tak romantycznie jak sobie wymarzyla. Albo poprostu za szybko doszedłeś:P Staraj się :)