Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko22

ubrania dla dlugorekich

Polecane posty

Gość sloneczko22

prosze was o pomoc, mam jedna reke dluzsza, o 40 cm, pomozcie mi sie jakos ubrac, blagam !! co mam robic

Gość jalapagos
porażka taką jedną dłuższą rękę mieć...u mnie w pracy jest kolo, co ma dłuższą lewą rękę i normalnie ciągle ją sobie w windzie przycina, albo w szufladzie zatrzaskuje. a ubrania to nie wiem gdzie on kupuje, w necie chyba zamawia, albo szyje na miarę.

Gość masakra07
coraz więcej ludzi ma ten problem. aż na mieście zaczęło się ich nazywać longersami chyba. na allegro już są specjalne ciuchy dla nich, można sobie obejrzeć: http://www.allegro.pl/item332158758_marynarka_z_jednym_dluzszym_rekawem_spodnie.html podobno z dnia na dzień ludziom rośnie jedna ręka, przyczyny jeszcze nie wykryli. może to wirus jakiś?

Gość długie ręce
hehehe :) ja widziałem w necie filmik na temat takich ludzi. coś czuję, że to reklama jakiejś nowej marki odzieżowej (http://www.youtube.com/watch?v=sqEgf1WpcdM). długie ręce zaczynają być wszędzie.

Gość blondikka
super ta marynarka, muzę polecić sąsiadowi, który mieszka nade mną i ma taką długą grabulę, że jak siedzi latem na balkonie, to jego ręka zwisa aż do nas do mieszkania:/ chłopaczyna ma problem z ciuchami, więc może to bedzie ok dla niego:)

Gość pisze sie pżepraszam
kur.wa umarłem ... 40 centów dłuższa łapa ..... to se chyba skrobiesz kolano bez schylania?? :classic_cool:

Gość syn ojca swego
AAAA genialna sprawa :D. moj ojciec poszukuje takiej marynarki od kilku lat:) zawsze szyla je matka, ale teraz jak mozna je kupic na allegro...coz...viva la longersi:)

Gość longuś
ja myślę, że longersi nareszcie wychodzą z cienia. sam ma taki problem, to naprawdę straszne, bo np. w kuchni niewiele mogę żonie pomóc, noszenie zakupów - torby mi się ciągną po ziemi, o jeździe autem już nie wspominam...

Gość szympi longers
ja tez jestem longersem tylko takim wypasionym, bo potrafię się podrapać bez schylania po małym palcu u nogi. teraz chodzę na rozciąganie drugiej ręki i łykam środki na porost kończyn górnych, żeby i druga rąsia mi się wydłuzyła, to mógłbym jak szympans podpierać się rękami i tak się poruszać jak mnie nogi bolą :D

Gość myszabiala
zoanbczcie mojego chlopaka, ma dluzsza reke, jego ludzie z firmy neiktorzy tez youtube.com/watch?v=sqEgf1WpcdM

Gość cielaczek2222
o kurcze.... myslałem ze juz nikt o tym nie powie !!!! ludzie ratujcoe ja tez mam dłuzsza lewa reke, dzieki za link do allegro, przyda mi sie ta marynarka bo juz nie mam w czym chodzic.

Gość jojomajer
byłem bardzo zainteresowany o co chodzi z tymi długorękimi, na stronie longersów pisali, że dziś się wyjaśni wszystko... nie wiem, czy do końca dobrze wszystko skumałem, bo byłem w szoku jak zobaczyłem ich "ciężkie przypadki" w kontekście "lekkich rozwiązań" ;> nie uprzedzam faktów, sami wejdźcie na strone żeby sie dowiedzieć, nie chce zabierać wam tej przyjemności ;)

Gość vinikka
Ahaaa :) Już wiem, o co chodzi :] Ok, mnie wkręcili. Po tych filmikach bym się nie spodziewała takiego rozwiązania. Może Hitchcock to to nie jest, ale ciekawie wymyślona akcja :) Ale ja nie noszę w ręce, tylko w plecaku :P

Gość mikitka
się głowiłam od czego takie długie ręce się robią, i już wiem co zrobić żeby tego uniknąć ;) brawa dla samsunga za mega abstrakcyjną promocję;) a filmiki z longersami rządzą i tak :)

Gość superlekki
nie pomyslałem ze to moglaby byc reklama samsunga, no pojechali po całej lini !!! super pomysł, brawa.

Gość to samsung
rozwalili mnie:) swietny pomysl na reklame, ale do ostatniej chwili przyznam sie, ze nie wiedzialem o co biega z ta wyciagnieta reka, gdy to miala byc reklama kolejnego operatora komorkowego, to bym sie wkurzyl , a ta ksamsungowi gratuluje :)

Gość signaturka
no marcelinka11 - piszą ludziki, że o samsunga chodzi :) o jego nowe superlekkie laptopy, od których się ręce nie wydłużają :) rewelacyjny pomysł na reklame!!

Gość hania23
wiedizalam ze czegos ciekawego musialy dotyczyc te wpiski o dlugorekich, fajny sposob na reklame lapków