Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srodjak

allegro - koszty przesyłki ??

Polecane posty

Gość srodjak

dlaczego ludzie chcą za przesylke 6,50 jak znaczek kosztowal 2,10 a koperta jakieś 30gr ?????

Gość koperta babelkowa potrafi
i 1,5 kosztować, cena znaczka zależy od wagi przedmiotu, dodatkowa opłata za priorytet...w każdym razie ostatnio wysyłałam ksiazkę poleconym priorytetem i zapłaciła za to dokładnie 4,80

Gość agagaga
ja kiedyś za przesyłkę, za krawat musiałam 11 złotych zapłacić, polecony niepriorytet.Ogólnie większośćoszukuje, lepiej wcześniej zapoznać się z kosztami przesyłki.A co mnie obchodzi że ktośmusi dojść na pocztę?ma to chyba wkalkulowane w cenę towaru

Gość ja ostatnio wysyłałam
dwie spódnice w jednej kopercie. Za przesyłkę wzięłam 6zł a zapłaciłam na poczcie 5,3. Do tego duża koperta 2,5 i już byłam w plecy na kosztach. Nie da się dokładnie określić co ile będzie kosztowało. Chyba że będziesz najpierw ważyć, kupować opakowanie (kopertę, pudełko, papier) i dokładnie oszacujesz koszty wysyłki. Ktoś kto wysyła dużo jednakowych rzeczy już wie ile mu przyjdzie zapłacić za wysyłkę. Ale ktoś kto sprzedaje pojedyńcze sztuki raczej może określić to tylko szacunkowo.

Gość srodjak
ja nie mowie ze to kosztowalo 4 zł a koperta 2zl tylko mowie to co dostalam znaczek 2,10 kosztowala a koperta max 30gr nawet a za przesylke chciała 6,50 nawet poleconym nie wysłala mogol to zginac na poczcie dobrze by jej bylo!