Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasienka

prawdziwe wartosci

Polecane posty

kiedys myslalam w sumie nawet niedawno ze jak ma sie kase to zycie wydaje sie takie latwe! mialam cudownego chlopaka jednak w domu bylo ciezko tata stracil prace i z powodu wieku niewielkie perspektywy na znalezienie nowej! i w pwenym momencie moje zycie zmienilo sie o 180stopni tata znalazl bardzo dobrze platna prace ale stracilam chlopaka!Teraz juz wiem ze w zyciu nie licza sie pieniadze bo prawdziwa wartoscia jest milosc spedzanie razem czasu !tylko dlaczego czlowiek przekonuje sie o tym dopiero jak to straci

Pieniadze nie daja szczecia, tylko ulatwiaja zycie :) Wazne zeby umieć rozdzielać obie sfery, i mimo posiadania owych pieniędzy stać twardo na ziemi.

Gość retr
no wlasnie? dlaczego sie rozstaliscie

rzucil mnie bo sama ze soba nie dawalam juz rady! bylam nie do zniesienia a rzucil mnie trzy dni przed tym jak tata dostal prace poprstu problemy w domu itp a ja odreagowywalam na nim ciagle jazdy nikt by tego nie wytrzymal! I zastanawiam sie nad tym dlaczego ludzie czasem myla co jest nich najwazniejsze! a jak to straca dostrzegaja ze to byl ich sens zycia!bo co z tego ze moge pozwolic sobie teraz na wszystko na ekstra ciuchy jak to mnie wogole nie cieszy

a p[robowalas z nim o tym pogadac wytlkumaczyc? mi sie wydaje ze powinien Cie wtedy wspierac i zrozumiec ze masz problemy w domu.przeciez jak sie kogos kocha to na dobre i zle