Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TERESA LIPOWSKA

CZY PUSZYSTKA KOBIETA MA SZANSE NA MIłOSC I RODZINE??

Polecane posty

Gość TERESA LIPOWSKA

????????????

Gość vvvvv
tak, jak schudnie

Gość TERESA LIPOWSKA
hmm ale pozniej zostaje nadmiar skory i obwisle piersi po schudniecie to juz lepiej jak ma cialko mieciutkie:-P

Gość żonkamęża
a ile ważysz i przy jakim wzroście, co jest powodem puszystości: choroba czy lenistwo i obżarstwo? Wszystko zależy od tego, dlaczego doprowadziłaś do tzw. puszystości ciała.

Gość TERESA LIPOWSKA
waze 86 kg jestem grubiutka:-((((((((((((

Gość TERESA LIPOWSKA
no niestety wieloryb,ale pocieszam sie ze nie waze 120 kg jednak:D

Gość uważaj z tym tematem
uprzedzam bo jak Ci zaraz komiczne dowali to przeżyjesz horror mam nadzieje ze dzieki temu nie przyrąbie Ci niczym choćby mi na przekór

Gość klotyldaa
Oczywiscie, ze masz. Pytasz sie frustratow forumowych?

Gość Neina
ja mam meza i dziecko w drode mam 185 mc i 90 kg ;) wiec jak widzisz kazdy ma sznse :p

Gość fajna piosenka
tylko nie puszczaj tego Bajmu ludziom

Companero Puszysta? Kobieta ważąca prawie 90 kg to gruba locha sami prostacy same chamy nie potrafią się inaczej wysławiać jak wulgarnie komuś walnąć z grubej rury i ordynarnie PRAWDZIWA TWARZ CZLOWIEKA POZNAC PO JEGO WYPOWIEDZIACH - jak już nic mądrego nie potrafi wymyślić to zawsze z jakimś chamskim tekstem wyjedzie

>> sraj na facetow tobie samej nie przeszkadza twoja tusza? odchudzac sie dla faceta?? w zyciu Jasne :D Posłuchaj mądrych koleżanek z forum :D Zostań lessbijką najlepiej :o

Gość TERESA LIPOWSKA
Pytam sie bo wlasnie bylam na dworze i widzialam strasznie gruba dziewczyne ubrana w jeansy i krotka kortke a widac bylo ze sadla ma znacznie więcej odemnie i za ręke trzymala chlopaka dosyc przystojnego..ale otoczenie sie smialo tylko nie wiem czy z tego chlopaka ze wybral puszystą taaaaaka puszysta ?Ja przyznam sie ze tez dziwnie na to patrzylam ,ale zazdroscilam tej dziewczynie takiego faceta..nie chodzi o wyglad ale to ze nie oglada sie na innych tylko dumnie prowadzi swoja wybranke za ręke i sa szczesliwi

znane osobistości

Gość melisanka33
Oczywiscie, moja kolezanka bylam bardzo puszysta, do tego niezbyt elegancko sie ubierala i w ogole byla malomowna, malotowarzyska zeby nie powiedziec wcale i wyszla za maz za chlopaka naprawde fajnego poznanego na necie, a ja jej przeciwienstwo, zgrabniutka itp, nie chwalac sie jestem sama jak palec i tak juz pewnie zostanie. Takze glowa do góry, skup sie na swoich zaletach, kazdeu co innego sie podoba, dbaj o siebie i poznasz swoja milosc.

Gość Neina
wiesz zalezy jak ma sie 160 cm wzrostu i 90 kg to fakt jest sie fgrubym ale 185 cm jak ja i 90 kg no sory mi ludzie mowia ze wygladam na 70 , jestem rownomiernnie zbudowana, do wzrstu moze jakies 5 kg za duzo ale nie mam brzucha, mam talie piersi i pupe , figure klepsydry wiec nie moge powiedziec zebym byla gruba kobita bo kobieta gruba ma ksztalt okagly

>> Pytam sie bo wlasnie bylam na dworze i widzialam strasznie gruba dziewczyne ubrana w jeansy i krotka kortke a widac bylo ze sadla ma znacznie więcej odemnie i za ręke trzymala chlopaka dosyc przystojnego.. :o:o Zaraz sie zacznie festwial tłustych wieprzów chodzacych w krótkich koszulkach z wylewającym się na boki sadłem :o Grubas u przystojnego faceta jest bez szans 🖐️ PS Jestem sławną osobistością :classic_cool:

Gość ja mam 173cm ważę 59-60kg
a wyglądam jakbym miała z icch 80 :O. gruba beka jestem ! na talii tłuszcza, więc obcisłych bluzek nosić nie mogę, brzuch w oponki, gruba pupa. noszę 38 ! a przy takiej wadzę powinnam 36. większość daje mi ok 68kg :O, nie wiem czemu tak mało ważę a grubo wyglądam :( :O.

to nie był podszyw ale cytat takich wulgaryzmów nie używam eminencjo :P

Gość uwolnić tybet
Pewnie, że ma . Wczoraj na ulicy widzialam taka parkę , on chudzielec , a ona grubiutka. W dodatku niska, nogi króciutkie. Szli objęci , wyglądali na szczęśliwych.

Gość uwolnić tybet
,,Grubas u przystojnego faceta jest bez szans ,,----- ten chłopak był zajebisty jak na mój gust.

>> ten chłopak był zaj**isty jak na mój gust. Popatrz sobie na niego... Ty nigdy takiego nie bedziesz miała :classic_cool:🖐️

>> akurat dla mnie laski, ktore katuja sie tylko dla faceta a same nie czuja takiej potrzeby sa smieszne Nie chodzi o katowanie, tylko o dbanie o siebie, o swój wygląd, nie budzenie obrzydzenia wyglądem (a w lecie i zapachem) :o

Gość GORIASNA
ja mam 173cm ważę 59-60kg...jestes klasycznym przykladem kobiety ktora nie cwiczy A TERAZ WSZYSTKIE TUCZNIKI WEZCIE SIE DO ROBOTY CWICZYC ,CWICZY ,CWICZYC JAK TO BEDZIE TO ZADNA FALDA NIE ZOSTANIE ,I JESZCZE JEDNO JAK JESTES ZGRABNA I CZUJESZ SIE ATRAKCYJNA TO TY MOZESZ WYBIERAC SOBUIE SAMCOW I TO JEST FAJNE OSTATNIO KRZYSZTOF CHOLOWCZYC POWIEDZIAL ZE LUBIE JAK KOBIETA MA WYSPORTOWANA SYLWETKE BO TO WIDAC W UBRANIU A NIE CHUDA SZKAPE ..NO I ZEBY NIE MIALA UST ZACIETYCH

Popatrz sobie na niego... Ty nigdy takiego nie bedziesz miała No popatrzyłam sobie z przyjemnością:D. Chociaż moj tez jest niczego sobie. :D