Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babajaga****

Kryzys,nie wiem co dalej,czy warto walczyc???

Polecane posty

Gość babajaga****

|Czy czekac z zalozonymi rekoma,az jakas inna wyprowadzi mnie z nowego domu???Jestesmy ze soba 4 lata,zawsze byly burze i awantury,moj mezczyzna z powodu trudnego dziecinstwa jest strasznym nerwusem i opryskliwym chamem,lecz gdy przymkne na to oko w glebi chyba jest dobrym czlowiekiem...ale zawsze sex byl wspanialym lekarstwem na rozne zlosci.Nie wiem jak to rozumiec,od pewnego czasu on nawet nie pozwoli sie dotknac,o przytuleniu nawet nie ma mowy bo zachowyje sie jakbym mu robila krzywde,opedza sie jak od natretnej muchy z wrzaskiem...wiec przestalam,nic na sile...i tak to trwa i nie wiem do czego zmierza.Od momentu gdy sie poznalismy duzo przytylam (dostawalam sterydy w ciazy)i nie potrzfie zrzucic zbednych kilogramow 170/79kg,ale on tez sie spasl w tym czasie,choc twierdzi ze wyglada swietnie(nie widzi ogromnego brzucha,a przed lustrem wciaga i mysli ze jest boski!!!:)Jesli to sprawa atrakcyjnosci fizycznej,to czy warto sie starac i zarzynac dla kogos kto pusci cie w odstawke za kilka kilogramow wiecej...a co bedzie jesli schudne,bede piekna....i zachoruje(odpukac),na takiego czlowieka chyba nie bede mogla liczyc,bo chora i zniedolezniala kobieta jeszcze mniej moze byc pociagajaca niz gruba.Boje sie tez bo nie chce stracic domu,w ktory tak wiele zainwestowalam pracy i pieniedzy.Narazie atmosfera jest gesta,kazdy robi swoje,jedyne co on odemnie chce to to zebym mu zrobila cos do jedzenia...i dalej mnie olewa jak powietrze.

Gość chcesz znac prawde
on cie juz nie kocha :/

Gość chcesz znac prawde
jaki normalny kochajacy facet nie lubi przytulic swojej kobiety? ok, zdarzają sie wyjatki,......ale jesli chodzi o seks- nie ma wyjatkow, no chyba ze jest impotentem

Gość chcesz znac prawde
i co niby zmieni rozmowa??? koles zmieni sie moze troche ....ALE ZROBI TO TYLKO DLA SWIETEGO SPOKOJU zeby mu nie trula...a w rzeczywistosci przytulanie nie bedzie sprawialo mu i tak zadnej przyjemnosci....chyba nie o to chodzi, jesli uczucia z jego strony sie wypalily rozmowa nic nie da

Gość chcesz znac prawde
tylko ze jesli dobrze rozumiem to on nie chce jej dupy

Gość babajaga****
Az tak glupia nie jestem zeby nie zauwazyc ze cos tu nie gra i to konkretnie!!!kochac to on chyba w ogole nie potrafi bo milosc to szacunek,a on nie szanuje nikogo,ale sex byl czyms w rodzaju skali jego pseudo uczuc.Oczywiscie ze probowalam rozmawiac ale on jedynie warczy ze nie ma czasu na pierdoly,ze idzie na silownie lub gra na komputerze bez slowa calymi godzinami.impotentem zdecydowanie nie jest

\"Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa\" kolejna osoba mysląca, że rozmową cos sie załatwi...

Gość chcesz znac prawde
poczekaj troche, byc moze to tylko przejsciowy kryzys, jesli nie - kopnij go w dupe, chyba nie chcesz calego zycia spedzic z takim czlowiekiem?

Gość babajaga****
zapytalam go co dalej,bo ja nie mam 80lat i jak nie on to bedzie inny,nie bede tracila czasu i resztek mlodosci (30) na taki bezsensowny uklad,on mi odwrzeszczal ze jak mam zamiar sie z kims puszczac to mam sie juz pakowac i spier...

Gość chcesz znac prawde
wiesz co?? w takim razie nie zastanawialabym sie ani sekundy... kawal chuja z tego kolesia, co za palant

Gość chcesz znac prawde
spakuj sie i spierdalaj- to dobra rada twojego faceta, posluchaj go i zapomnij o nim jak najszybciej, lepiej byc samemu i miec spokoj niz w zwiazku z niezrownowazonym psycholem

Gość babajaga****
Przeszlismy razem naprawde bardzo wiele,dzis jest 3 rocznica smierci naszej pierwszej coreczki...nie zauwazylam zeby choc slowem wspomnial o niej... ,cholernie duzo inwestowalam w ten zwiazek emocjonalnie i finansowo,to ja wszystko organizowalam,dom,mimo ze on jest kredytobiorca to tylko ja mialam pieniadze na pierwsza wplate,on nigdy nie odlozyl ani centa,samochod tez ja kupilam...gdy kilka razy odchodzilam po ok miesiacu budzil sie ze jest sam,i kompletnie bezradny,nie ma nic i nic nie potrafi sobie zorganizowac sam...potrafil wtedy mnie sledzic na kazdym kroku,tak dlugo nie dawal spokoju,byl milutki,cieply..az ustepowalam

Gość chcesz znac prawde
kobieto zastanow sie co jest dla ciebie wazniejsze!!! dom czy SZCZESCIE? jaka wartosc ma ten dom skoro jestes w nim nieszczesliwa???? Wedlug mnie lepiej byc szczesliwa w jakiejs klitce niz cierpiec w duzym domu i czuc pustke, zycie ci przelatuje przez palce, nie obudz sie zbyt pozno? poza tym polowa wspolnego majatku jest twoja....a jesli nie macie slubu- wszystko co ty kupilas jest twoje

Gość babajaga****
Najgorsze jest to ze w ten dom wlozylam b.duzo gotowki,jako pierwsza wplate i on mi tych pieniedzy nigdy nie zwroci...zycie samotnej matki i kobiety w wiecznie wynajmowanym mieszkaniu...dlatego zawsze wracalam,dawalam sie przekonac,bo bylam bardzo samotna i tracilam wiare w sens tego odejscia

Gość anianaiania
Wspolczuje...ale pomysl o sobie zanim bedzie za pozno.

Gość niuniuniu
Schudnij,usmiechnij sie i znajdz se nowego faceta:)