Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rondanka pp

moj kochanek ma kogos--zemsta

Polecane posty

Gość rondanka pp

moja historia jest skomplikowana ale powiem w skrocie: -bylam z nim rok,fakt glupia bylam,mozecie mnie zjechac,on starszy,zonaty.. -zapewnial,ze kocha i takie tam,a ja glupia uwierzylam -zerwalam bo mnie oklamal,a on wydzwanial az w koncu dal spokoj - wczoraj widzialam go ...z inna...troche poczulam zazdrosc i chce o wszystkim dyskretnie powiedziec jego zonie...tylko nie mam pomyslu...wtajemniczylam tez moja przyjaciolke...a co tam..niech ma nauczke,ja swoje wycierpialam a on spadl na 4 lapy...a zona w domu nieswiadoma..mnie oszukal,to czemu ma miec ciagle jakas nowa...? moze przemawia przezemnie zazdrosc,ale zemsta musi byc slodka..kto pomoze?:)

Gość rondanka pp
nikt mi nie doradzi???

Gość blaaa
Zona ci nic nie zrobila, raczej odwrotnie wiec wymysl cos co da popalic tylko jemu, po co chcesz jej swieta zepsuc?Nie rozumiem tego, ze jak przychodzi do zemsty to odgrywacie sie na zonach jakby nie dość byla juz skrzywdzona.

Gość a co z zaufaniem
cóż, tak bywa, gdy na cudzym nieszczęściu się jeździ

Gość rondanka pp
wlasnie na swieta chce mu dac nauczke...prosze pomozcie,wiem ze zona nic mi nie zrobila,ale niech wie jakiego lajdaka ma w domu...dajcie jakis "delikatny"pomysl..

Gość rondanka pp
nie oceniajcie mnie,wiem ze zle zrobilam spotykajac sie z nim,ale nie moge przebolec ze on spadl na 4 lapy

Jeżeli żona ma w domu łajdaka to Ty jesteś ostatnią osobą, która powinna ją o tym informować:O

Gość rondanka pp
a kto jak nie ja..w sumie to nie zamierzam ujawniac sie,tylko jakos dac do zrozumienia ze mial(ma?)kogos?mam od niego smsy ,jak go postraszyc?a moze jemu cos zasugerowac???pomozcie mi..

Gość rondanka pp
prosilam byscie mnie nie umoralniali,a co mam zrobic???chce by mial nauczke...to dajcie pomysl ,by ja nie mieszac a zeby on popamietal mnie

Gość rodanko
Gdyby głupota umiała fruwać to ty latałabyś jak gołębica.

Gość rondanka pp
o jejku,umiecie tylko najezdzac na kogos,wiem ze zle zrobilam ,ale czy nie mozecie tak po prostu pomoc mi???

Gość pneumokok
a nie macie jakiś wspólnych zdjęć? Mogłabyś wysłać jego żonie

Gość rondanka pp
mam tylko jego czule smsy,moze by tak zadzwonila do niej moja przyjaciolka i powiedziala,ze on kogos ma?pomozcie mi wymyslec cos co mozna jej powiedziec przez telefon?

Jego żona to chyba główna zainteresowana, zaraz po nim. Lepiej, żeby jej powiedziala, bo co ma mieć takiego gnojka w domu?

Gość rondanka pp
tyle to wiem,ale nie piszcie co powinnam tylko jak to zrobic?

Gość poszukaj jego
na naszej-klasie i anonimowo postrasz..

Gość pneumokok
a nie możesz pójść poprostu do jego żony i pokazać jej tych smsów? Albo zadzwoń i powiedz jej, ze on ma kogoś.

Gość rondanka pp
a moze jego nastraszyc?co sadzicie?

Gość nie mieszaj w to
przyjaciolki jedno ci powiem teraz przyjaciolka a potem roznie moze byc ...potem moze ona top wykorzystac zawsze mozesz go szantazowac za kase ;) daj meila

Gość rondanka pp
nie no co Ty,az tak znizyc sie nie chce...ta przyjaciolka to taka prawdziwa i wiem ze mnie nie wykiwa

Gość SANDRA111111
nauczka to by sie Tobie przydala, i to solidna:((((jak masz troche honoru to odejdz i pozwol mu zyc, a co on robi to on za to zaplaci , nie Ty:((( jak by nie bylo, sama bralas w tym udzial, to o co biega???? durna baba z Ciebie:((( a co myslalas, ze tylko Ty sie dla niego liczylas?? pomyslalas wczesniej, ze jak zdradzal zone to i Ciebie po czasie zdradzi??? glupoto!!!!!!