Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska1209

Urzadzam sypialnie.Pomocy!

Polecane posty

Gość cubea
Moim zdaniem ciekawe są drewniane aranżacje, także może spodoba Ci się rozwiązanie tego typu: http://www.esmebel.com/rodziny,rafael3,14.html Jest moim zdaniem bardzo eleganckie, ale zarazem też przytulne. Wydaje mi się, że w tak urządzonej sypialni może bardzo dobrze wypocząć.

oj faktycznie urządzanie mieszkania domu samemu może być trudne, ale najważniejsze to się nie poddawać, bo takie własnoręczne urządzanie jest też bardzo przyjemne :) jak masz kłopoty co i jak to poszukaj inspiracji w czasopismach albo gdzieś w sieci. Ja często zaglądam na stronę n-design, o której ktoś przede mną już pisał, projekty mają naprawdę świetne i jest w czym wybierać :)

Gość zielona_jaszczura
no może być nie tylko trudne, ale i dość męczące i może nas kosztować sporo nerwów. Owszem można się posiłkować różnego rodzaju gotowymi projektami. Chociaż przyznam, że mnie przy robieniu remontu i urządzaniu wnętrza coraz bardziej kusi, żeby zatrudnić projektanta. Powiedzcie mi, czy korzystaliście z usług wspomnianej wcześniej firmy N-design i coś możecie na jej temat powiedzieć.

Gość Taka tam projektantka
12 m2 to nie jest mało, zmieści sie tam dobre łóżko 200x140 plus fajna komoda. Ja wolę mniej mebli ale dobry jakościowo. http://patt.pl/lozka/gauguin-4.html Do tego komoda biała na wysoli połysk.

Gość gość
Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.

Gość gość
Ja polecam sprawdzony i najlepszy, jaki miałam materac Viscotherapy. Jest super wygodny i ma zmienną, regulowaną twardość.

Gość Walkowiak Izka
Jeśli chodzi Ci o ładne, a zrazem dobre jakościowo meble to spoko mogę Ci dać namiar na dobrą firmę, mianowicie Arbora ze Strzyżowa: https://arbora.com.pl , zamawiałam u nich łóżko i sprawuje się świetnie.

Gość gość
Duży i urozmaicony wybór konsol masz w sklepie na woodenadesign.pl/toaletki,_konsole-105071-1.html. Bardzo ich polecam. Prawdziwe designerskie meble których nie znajdzie się gdzie indziej. Dobrze, że teraz można znaleźć mebelki które nie są świeżo ściągnięte z taśmy produkcyjnej ale zamówić coś bardziej indywidualnego pod swój gust i swoje wnętrza.

Gość anks

Ja urządzałam sypialnię z pomocą firmy Unia Meble 🙂 Polecam