Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbolała

Bolesny pierwszy raz

Polecane posty

Witam wszystkich, Dzisiaj przeżyłam swój pierwszy raz... Na filmach wygląda to inaczej i zawsze myślałam, że będzie inaczej. Nie będę mówiła ile mam lat, bo wstyd, w każdym razie seks nie był mi obcy, tylko nigdy nie był tak naprawdę pełny. Dzisiaj przeżyłam to w pełni i aż za dobrze, a że nie mam z kim porozmawiać, kogo się poradzić, proszę was drogie internautki, o rady lub co kolwiek wam przyjdzie do głowy - nie chcę się czuć sama w tym co przeżywam. W każdym razie było to bardzo, ale to bardzo bolesne przeżycie - bolało od samego początku do samego końca - żadnej przyjemności. A kiedy wkońcu dotrwałam do końca i było już po wszystkim, kiedy wstałam, zaczęła mi cieknąć po nogach krew strumieniami, nie mogłam tego powstrzymać. Czułam się okropnie zawstydzona. Nie dość że czułam się jakby mnie granat rozerwał, to jeszcze ta krew przez 2 godziny! Czy to powinno tak boleć? Czy powinnam tak krawić? Na razie mi nie w głowie dalsze stosunki, ale czy jest jakiś czas, który trzeba odczekać, żeby się zagoiło? Czy zdarzy mi się to jeszcze podczas następnych stosunków, czy krwawienie jest jednorazowe? Proszę podzielcie się ze mną informacjami. Czekam z niecierpliwością

Gość trzeba było dupę w zimną
miałaś durna pipo zaczopowana pizdę i ci wyleciała krew miesięczna

Gość amamama
mnie tez bolało i to bardzo!~ A byłaś w ogóle podniecona? ten krwotok brzmi niepokojąco...mi krew leciała jeszcze przy kolejnych stosunkach ale maleńko.

Gość idz do lekarza
jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech cie zbada

Gość wlatca móch eirkich
A ja we wtorek wracałam tramwajem do domu... już idąc na przystanek widziałam, że jakiś świr idzie za mną i sie dziwnie gapi.... W tramwaju pobiegłam do pierwszego wagonu- on za mną. Akurat odebrałam zdjęcia z wakacji, chciałam obejkrzeć, ale widzę, ze ten gość stanął akurat za mną i mnie obserwuje... stał mi nad głową..... i dziwnie się kręcił... Gdy na jednym przystanku otwarły się drzwi, ten kretyn włożył mi papieros w ucho i wyskoczył... Papieros na szczęscie nie był podpalony.... Poczułam się okropnie... wiara się na mnie gapiła- jakbym to ja była nienormalna, serce biło mi jak szalonej.... Jakoś wróciłam do domu... Czy ludzie na prawdę nie mają co robić?!

mnie tez strasznie bolalo:( ale nie krwawilam:) pozniej tez nie pamietam zebym kwrawila:) jezeli sie denerwujesz to idz jutro do lekarza, zbada cie i zobaczysz czy wszystko w porzadku:)

Gość do fajna madchen
czy twoim zdaniem facet moze chodzic w damskich rajstopach czy tez nie? Marcin

Gość takifijołek
Nic dziwnego;) Najlepiej odczekac dwa tygodnie, a potem na początku ostro nie szarżować i wszystko będzie okej;)

jak mozna robic cos, o czym sie nie ma zielonego pojecia? ehh.. moze cie bolec i mozesz krwawic. odczekaj, poedukuj sie i mozesz znowu. ale ostroznie.