Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik600

moja zona ma identyczne cycuszki

Polecane posty

Gość pytajnik600

znaczy mała przed zajsciem w ciaze, laseczki powiedzcie mi czy wróca do takich roamiarów bo deko urosły, wiadoma sprawa http://www.smog.pl/wideo/16988/perfekcyjne_p iersi/ p.s. nie ma sylikonów na erotycznym powiedzieli ze laska z filmika ma sylikony. moja zona nie ma

Gość hdshahfaksdfad
a to ona na filmiku?

Gość ojojojojo....
chlopie, jesli tobie podobaja sie "idealne cycki", w ktorych jeden sutek patrzy w lewu a drugi sutek patrzy w prawo, to na prawde nie wiem co ci poradzic.. moze psychologa? :D A silikonem to az smierdzi! :D Do tego zle zrobionym :P

Gość pytajnik600
ok zpaytam inaczej. moja zona maiła przed zajeciem 75 C fajne moze deczko mniejsze niz na filmiku, czy zonbie wróci ten rozmiar bo przekoczyło na miseczke wieksza. to nasza pierwsza dzidzia czy mozno wyciagnie cycuszki czy beda dlaej takie jedrne mniam.

Gość ojojojojo....
a cholera ja wie, jak mocno przytyje i nie schodnie to nawet jej urosna :P jak nie przytyje, to nikt ci nie odpowie, bo 99% sprawa dziedziczna, jedna ma super jedrne powracajace do swojego rozmiaru a druga z D schodzi do sflaczalego A.

Gość ojojojojo....
zlozymy sie na wieniec pozegnalny :)))

Pisałam już na innym twoim topiku, że jeśli nie widzisz tego, ze ona ma silikon, to chyba jesteś ślepy ;-)