Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santosik

bez majtek?

Polecane posty

Witajcie wszyscy. Dziewczyny powiedzcie szczerze jak to jest z tymi majteczkami? \"Zapominacie\" je czasem założyć pd spódnicę/sukienkę/rajstopy?

Gość feve
szcerze to ja np nosilam kiedys a teraz po domu nie nosze, chodze w spodniczkach i bez majtek, tak samo jak wychodze gdzies, tez nie nosze (chyba ze do pracy)

"Zapomnieć" to nie to samo co zapomnieć:). Więc jaśniej: chodzi o celowe niezakładanie w/w części garderoby:P

Żeby było: wygodniej, chłodniej, bardziej podniecająco? Jakbym wiedział to bym nie pytał...:)

Gość czasami...
zdarza mi się latem nie założyć majteczek ;)

no właśnie: wstępne wyniki są: bujdecie wygodniej w majtkach, a "czasami" latem czasami nie zakłada majteczek... no właśnie, a po co?:D

Gość lepiej bez gaci
jak laski srają to nie walą w gacie tylko wprost pod siebie,więc mogą iść i zostawiać za sobą parujące kloce

proszę o wypowiedzi merytorycznie spójne i pochodzące od profesjonalistek:P

Gość Facet_całkiem_normalny
Jestem facet (jak nick wskazuje) i w lato czasem pod spodenki nie zakładam majtek, bo lubię jak wiatr przeszywa moje jądra :D

Gość alemaje
Chodzenie bez majtek to głupota,chyba,ze idzie sie na randke i tylko kawałek.Przeciez zwykłe podniecenie sie kobiety wytwarza sluz i co wtedy z tym sluzem:-) cieknie po nogach .

Gość lepiej bez gaci
bo wtedy laskom przewietrzą sie śmierdzące odbyty

Gość czasami...
nie mam problemów z żadnym śluzem ;p więc mogę sobie pozwolić na luz i swobodę ;p

to ze twoj odbyt nie jest w najlepszej kondycji nie znaczy ze u kobiet tez tak jest....... twoj spasob myslenia moze byc spowodowany napotkaniem na swojej drodze zyciowej kobiety ktora ma w dupie higienie dupy..... to jest trauma fakt. ale prosze mi tu bez zadnych uogolnien

no właśnie, to nie jest temat o higienie dupy lub braku tejże, więc jeszcze raz proszę o wypowiedzi na temat

Gość lepiej bez gaci
bo jak wiatr podwieje kiecke to widać dupkę a nie gacie

Gość czasami...
:)

Gość do chwileczke
ty możesz chodzić w wielkich gaciach,przynajmniej zasłoni to twoją wielką dupe,tylko ze wtedy powinnas chodzić w barchanach,a nie w kiecce albo wogóle nie pokazywac się ludziom kaszalocie

dlaczego pierwsze co mi przyszlo na mysl to tobie to ze jestes zakompleksiona nastolatka szukajaca miejsca do zlozenia swych zalosci?.............................hmmmmmm:) lubie duze majty, kocham zwierzeta [ nawet kaszaloty ] i chcialabym tak jak kaszaloty potrafic urodzic 4 metrowe dziecko i zarazem wygladac jak piekny legendarny titanic! :D pzdr kochana! keep fit!:*

Gość do chwileczke
to nieźle dałaś mamejo,nie wiesz nawet z kim gadasz pasztecie,więc wypad w podskokach

Titanic nie jest legendarny, on naprawdę istniał, w przeciwieństwie do mózgów niektórych....:D