Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santosik

bez majtek?

Polecane posty

w każdej chwili:) możemy też pogadać o skarpetach wełnianych i kaloszach:P

wiesz ja mam takie zielone kalosze! kupilam sobie aby moc spacerowac z moim Argasiem po rzece.....on jest od tego uzalezniony:) co do skarpet tez je lubie:) ogolnie lubie cieplo wszelkiego rodzaju:) z cieplymi majciochami wlacznie:)

a majciochy masz?..... wiesz pytam tak z niby z ciekawosci niby z ukrytego fetyszyzmu niby z wrodzonego milego sarkazmu...... ale w kazdym bardz razie to pytanie jest dla mnie wazne:)

skoro to takie ważne... majciochy są niestety obowiązkowe, też nie lubię marznąć za bardzo, z tym, że nie noszę spódnic, więc nie mogę nienosić majtek pod spódnicami:P

moze to zabrzmi zniechecajaco ale ja tez nie nosze spudnic.....prawie nie nosze....... wole luzny styl....poza tym.... liczy sie wnetrze [ wiem wiem....pocieszam sie....] majciochy dodaja mi uroku:) gorzej znalesc takie "majciochy" zeby dodawaly uroku mojemu wciaz ksztaltujacemu sie [ a bedacemu na etabie"do dupy" ] charakteru:)

no tak wnętrze się oczywiście liczy, jak już nie ma na co liczyć:) ups... musiałem:P hmm, charakter do dupy? brzmi podniecająco:D

eh faceci:) lubie ta "meska" szczerosc!:) bo jak facetowi sie baba nie podoba to mowi "nie podobasz mi sie" a jak kobieta uwaza ze jej kolezanka jest brzydka to mowi " jestes piekna "........ nie wiem gdzie ty ten podtext erotyczny wyszukales ale brawo za spostrzegawczosc!:);)

no właśnie idzie spać, a tak w ogóle to to co każdy facet w nocy przed komputerem:P

aaa...e..... czyli siedzi na kafeterii? :) tak wiec dobranoc kolorowych snow moze jeszcze kiedys bedziemy mieli ta mila sposobnosc porozmawiac:)