Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VNV

Czy polskim kobietom wydaje się że są księżniczkami?

Polecane posty

Gość VNV

Jak w temacie. Uprzedzając fakty : ja pytam, nie twierdzę. Czy konkretnie to podważam zasłyszane słowa. :)

Gość jak sie masz dziarku
nie wydaje sie tylko tak jest:classic_cool:

Gość askadtaki pomysk
nie wydaje im sie..w wiekszosci to nadal matki polki..

Gość łonałona
nie wszystkim. mi sie np wydaje sie ze jestem książniczką otóz dlatego ponieważ siedze całymi dniami w ksiązkach :P

Gość wariatka jedna
taaaaa zwlaszcza wtedy jak za......dalaja na dwoch etatach ,potem jeszcze dom :) i potem tak sobie musza mowić :)Jestem księżniczka ,ktora tylko z własnej woli nie chce mieć slużby tzn kamyerdynera ,pokojówki et cetera et cetera :)Wogóle to z namiętności takiej wszystko robimy same )

Gość ksiezniczka Eulalia
No oczywiscie wszystkie kobiety to ksiezniczki Co za pytanie

Gość VNV NATION
Ja jestem ksiezniczka. Juz sie taka urodzilam z zapedami na ksiezniczke, bylam nia jako mala kobietka i jestem nia teraz, kobieta po 30 ;-)

Gość kazda kobieta che czuc
sie jak ksiezniczka czy to brazylijka,meksykanka,paryzanka,angielka czy polka kobiety na calym swiecie chca sie czuc kobieco;)

Gość snieżynka mała
A jak!!!Pewnie ze tak i bardzo prosze nie zadawac takich pytan,na ktore odpowiedz jest oczywista;);)

Gość VNV
Nie myślcie że jestesci ksiezniczkami jestescie zwyklymi szmatami i tyle mam wam do powiedzienia....hehe

Gość TY VNV
jestes kolejnym dupkiem, ktoremu w zyciu nie wyszlo. i kobiety nawet na tobie oka nie zawiesza, wiec mozna i nawet zrozumiec twoj mizigonizm i gleboka frustracje. acha..! szmaciarzem jestes ty - looooooser....!!!!!

Gość VNV
To ty jestes pusta i wredna wiedzma.nawet bym nie chcial cie wyruchac i zostawic twoja cipa smierdzi

Gość iVNV
nie moge po prostu ruchac fajnych lasek. nawet na mnie nie patrza. pozostaje mi walic gruche w odmetach mego zakisnialego pokoju. nic mi w zyciu nie wychodzi oprocz kupy

Gość VNV
nAWET SI SZMATO PODSZYWAC DO PORZADKU NIE POTRAFISZ...ZWYKLA CIPA I TYLE

Gość VNV
jednak i ja mam swoje momenty szczescia. wczoraj wracajac z trzeciej zmiany z zakladow miesnych, wziety zostalem o poranku na sile przez trzech osilkow, kloszardow, ktorzy mieli capiace paly. musialem im obciagnac z polykiem. poczulem tez glebie mojego kanalu, z ktorego potem saczyla sie sraka a jazem byl bez papiera

Gość VNV
A potem wizalem ich na chate i powtórzylem to wszystko>oczywiscie zart wredna podla szmato...

Gość VNV
przypadek ten sprawil ze zycie me odmienilo sie do reszty i odtad jestem stalym bywalcem tegoz przystanku jak rowniez i stacji kolejowej, gdzie w kiblach oddaje sie wszelkiej masci kutasom. kobiet nienawidze. to szmaty i cipy! odnalazlem swe powolanie!

Gość VNV
nie mam ochoty z toba gadac dziwko bez szkoly,zegnam:P:Pzostan tu ze swoimi kolezankami tez szmatami i bedzie zajebiscie maci tak rozjebane cipy ze sie w pale nie miesci skoro jeblao was juz z 50 facetow..nara

Gość wariatka jedna
No to wyzył sie prawiczek na tym forum :) następny ale nie ostatni :)