Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marge_Simpson

Długie rzęsy a oczka...

Polecane posty

Moja 4,5 miesięczna córcia ma strasznie długie rzęsy. Pięknie to wygląda bo dodają jej uroku...ale i też mamy z nimi problem:( są zawinięte i czasem rzęska podrażnia oczka...wtedy mała się wścieka i trze oczy! nie wiem co zrobić. Przycięcie rzęsy było by głupotą ale co mogę jeszcze zrobić? przecież ich nie wyrwę:(

moja córka też ma takie długaśne rzęsy, ale jej nie przeszkadzało to nigdy. Każdy się śmieje, ża ma rzęsy jak firanki

ma rzęsy wywinięte tak jak powinny, tylko te w \"rogach\" oczek strasznie jej podrażniają oczka. oj... widać,że blond:D

Gość stawka
moze to i głupie ale spróbuj może podkręcic jej rzęsy zalotką?

Gość ta
i od razu wytuszuj :P

moja córeczka tez ma baardzo długaśne rzęski nigdy jej nie przeszkadzały ....więc nie wiem jak Ci pomóc ... kiedyś siostra podkrecała mi rzesy łyzeczka :D absolutnie nie przycinaj .... kurcze niby banalne ale faktycznie moze to dzidziucha wkurzac ... wlasnei w tych rogach .... Moja Jula jak zamyka oczka- przymknie je ...to rzęsy ma nie przesadzając prawie do połowy polków :D

cholerka, już nie wiem co robić;( Mała trze oczka i nie zabierzesz jej rączki od nich:( kurka....a poczekam, może jej to przejdzie:)

Hej. Moje koleżance synek miał usuwane ostatnie rzęski właśnie z tego powodu co twoja córeczka, do tego miał jeszcze częste zapalenie oczu.

hej. Wiem że usuwanie tego małego nic nie bolało i właśnie okulista to robił. Pozdrawiam

echhhh........tylko jak wytłumaczyć mojej córeczce,że ma siedzieć i się nie ruszać przez chwilkę?? to już większy problem:( ale jeszcze raz dziękuję Ci za odpowiedź;) pozdrawiam;)