Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Niepoprawne romantyczki...i romantycy

Polecane posty

Gość te harlekiny
co w romantyźmie jest niepoprawnego?

Gość nie bo to nie ma sensu
romantyzm był i bedzie zawsze w cenie ale ludzi którzy tylko tym żyja juz nie ma zabiła to w nich rzeczywistość

Gość Roman-Tyczka
własnie rzeczywistość nie pozwala być romantykiem

Gość te harlekiny
nie czytałem bo niby po co?

Takich prawdziwych romantyków to juz nie ma , Dajmy na to zrywy narodowe ,honorowa śmierć ,pojedynki,teraz to jedynie sobie moze jeden drugiemu dac z placka.

Mańka... pisze się \"dać z liścia\" :D A romantycy jeszcze żyją... tylko się dobrze ukrywają i czekają na kobietę, która to lubi :)

Gość Alanoin
Niestety, ale romantyzmw tych czasach ogranicza sie tylko do durnych cytatow i haselek, ktore 'romantyczki' wrzucaja wszedzie gdzie sie da. A naprawde dadza dupy na wiejskiej dyskotece byle prostakowi. Przepraszam te prawdziwe (jelsi istnieja), ale tak wynika z moich obserwacji. Kazda chce byc romantyczna, ale to jest wielka sciema, nie potraficie byc romantyczne tylko tandetne z tymi serduszkami, kwiatkami, itd. Wiec ja wole dziewczyne, ktora bedzie normalna, nie bedzie przesadzala.

Gość te harlekiny
mówiłem,że wam szkodzą

Gość truly luly
Przecież kobiety nie lubią romantycznycg facetów, przecież oni są nudni.

nie wrzucaj wszystkich do jednego wora -dla tej z remizy szczytem romantyzmu będzie butelka wina i świeczka,dla innej zupełnie coś innego.

wszystko jest kwestią definicji :) Zależy, co kto za romantyzm uważa, jeżeli to o czym pisze Alanion, serduszka , słodziutkie smski i tego typu bzdety, to nie, dziękuję bardzo, wolę być pragmatyczką :)

Gość złośliwa samica 30
:O Mańka dziś romantyków szukasz?Gwarantuje Ci ze nie znajdziesz.

Gość truly luly
Mańka , a co dla Ciebie znaczy romantyczny facet ?

Gość Alanoin
Dla mnie romantyczne sa np. zachody slonca, uwielbiam je, czuje wtedy taka niezwykla aure. Gdyby jeszcze miec wtedy przy sobie dziewczyne, ktora spojrzy gleboko w oczy z zachwytem i radoscia... jakby co to nie jestem romantykiem ;)

Gość te harlekiny
kobiety same nie wiedza czego chcą i w tym jest największy ich problem, drugi człowiek ma być niebanalny i romantyzm w tym się mieści po części.

a dla mnie w tej chwili szczytem romantyzmu jest sytuacja, w której mężczyzna oferuje mi pomoc, chociaż wie, że i tak poradziłabym sobie. :) Ale to takie miłe, kiedy przyjeżdża po mnie do pracy, bo pada deszcz:) A do pracy IDĘ dokładnie 10 minut :D:D:D

Gość weeeeeeeeeeee
ja też lubie romantyków :D właśnie jestem z jednym a myslalam ze juz sie nie zakocham, on jest cudowny i bardzo mnie kocha, zaskakuje, jest czuly i wrazliwy, jestesmy szczesliwi, to co jest miedzy nami jest piekne jak nigdy:)

Romantyk ,to człowiek empatyczny ,,to właśnie ktoś kto lubi zachody słońca,wycie wiatru z którym można rozmawiać do rana ,który cieszy sie np ze świat i kocha choinkę ,lubi spacery po ośnieżonym lesie ,przynosi mi kwiaty bez okazji,z którym można posłuchać dobrej muzyki i tańczyć we dwoje .

Gość złośliwa samica 30
te harlekiny---> nie zostawiaj mnie w niepewności.Nie chce myslec cały dzien kim jestes.Plisssss

Gość złośliwa samica 30
Pisze ze to nie On :O

Gość te harlekiny
z całą pewnością ja to ja i nikt inny