Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola22096

stosował ktos ta diete?? płatki owsiane??

Polecane posty

Gość Ola22096

stosował ktos ta diete?? "Je się na niej to samo na śniadanie i kolacje czyli 2 łyżki stolowe płatków owsianych. Zalewa sie je wodą i zaparza obiad je sie normalnie, tylko w mniejszych ilościach." podobno mozna schudnac nawet 10 kg w 2 tygodnie

Gość Ola22096
ale tez obiad tam pisze wyraznie

Gość frjfohghfhh
ja tak jadłam ale dodtakowo podwieczorek i drugie śniadanie (owoce, ewentulanie surówki, sałatki lekkie)... ale czy to jest dieta?? ot pomogło mi to na zapracia... no i bardzo lubię płatki :)

Gość frjfohghfhh
ok trochę też schudłam... ale jadłam też normlany obiad choć zdowy: warzywa, pełnoziarniste makarony, ryż, kasza gryczana, mięsko deliktane (często gotowane)... dodtakowo mnóstwo wody... Fajnei wyglądałam po tym, tzn. ciut schudłam, poprawiła mi się cera, dużo lepiej wyglądałm... niestety wróciłam do złych nawyków... Ale wrócę jeszcze do tego sposobu żywienia bo bardzo mi służył :)

Gość mówisz-masz.....
Ja namiętnie jadam płatki owsiane, ale...na wodzie, bo nie toleruję mleka. Przeciętnie 8 łyżek na dobę. Zagryzam razowcem z masłem i dżemem (własnego wyrobu). Poza tym, pozywiam sie warzywami, czyli robię misz-masz z mieszanek warzywnych (mrozonek), podduszanych na oleju i niewielkiej ilości wody z różnej maści przyprawami. Mięsko, jesli już, to tylko gotowane udko z kurczaka. Ale nie częściej, niż 2 razy w tygodniu. Ziemniaki, owszem, ale tylko z sosem na bazie warzyw i mocą surówek. To nie to, żebym miała jakiegoś pierdolca. Po prostu to mi smakuje. :) Mam 163, ważę 53, młodo sie czuje, a i wygladam :D

Gość frjfohghfhh
widzę jadamy podobnie... ale trzeba mieć do tego samozaparcie!!!

Gość okt
czemu probujecie sie odchudzac glupimi niezbilansowanymi dietami pozbawionymi sensu zamiast po prostu zdrowo zaczac sie odzywiac jesc mniej ale zdrowo wykluczyc z diety chleb ziemniaki jesc malo weglowodanow wtedy latwiej schudnac i nie trzeba sie glodzic

Gość frjfohghfhh
okt a co jest niezdrowego w diecie opartej głównie na warzywach i pełnoziarnistych produktach?? Dieta wysokobłonnikowa... ja się nigdy nei głodziłam ani nie odchudzałam, schodnięcie to był efekt dodatkowy przy wyregulowaniu maetabolizmu... jestem szczupła, ale miałam duzy brzuch przez zaparcia no i brzydką cerę przez "złe" żarcie.

Gość okt
ja mowie przedewszystkim o dietach typu jem tylko platki owsiane lub jem tylko warzywa i owoce przeciez predzej czy pozniej nie wytrzymacie i zjecie cos innego i wtedy co efekt jojo chodzi mi o to ze dieta musi byc zroznicowana a do tego jescze nie zaszkodzi troche ruchu dieta powinna byc przez cale zycie a nie przez 2tyg czy 2 miesiace bo wtedy efekt jojo jest nieunikniony

Gość frjfohghfhh
jasne zgadzam się... ja jak zaczęłam wtedy dietę to i na basen zaczęłam chodzić na basen, teraz jeszcze dodać badmintona :) nie moge sobie sam wybvaczyć ze zarzuciąłm zdorwe odzywianie jak poszłam do obecnej pracy... szkoda. Cięzko na nowo zaczynać. Ja nigdy nei hcodziłam głodan, jadłam sporo (sporo jak na mnie) ale zdrowo i efkty były świwtne

Gość Pipilotka
Hej, tutaj znajdziece pzrepis na pyszną i dietetyczną owsiankę (zatwierdzony przez Dietetyka :) ). http://www.pipilotka.pl/277/ Na blogu znajdziecie tez wiele innnych ciekawych postow :)

Gość fran78
Jeżeli interesuje Was temat dbania o zdrowie i diety, przejrzyjcie sobie portal https://www.pocztazdrowia.pl znajdziecie tam dużo informacji na temat naturalnych sposobów na zdrowy tryb życia.