lovciam89 0 Napisano Marzec 20, 2008 nadal nie mam okresu...zaczynam sie powoli wkurzac...nie jestem na 100% w ciazy,gumka byla nie pekla ani nic...wiec czemu mi sie spoznia? powinnam dostac 18marca a jest juz 20marzec...poradzi ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Marzec 20, 2008 przecież dwa dni to żadne opóźnienie:) więc co panikujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojoj.... Napisano Marzec 20, 2008 mi sie okres spóźnia 26 dni.. a Ty po 2 panikujesz... jaka typiara.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artigiana Napisano Marzec 22, 2008 Opóźnie się własnie dlatego bo się denerwujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ah 0 Napisano Marzec 22, 2008 mi jutro mija rowny tydz odkad spoznia mi sie miesiaczka ... tez sie obje robilam test wyszedl negatynwy.. :( ale cala w nerwach jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymona 0 Napisano Marzec 22, 2008 "jaka typiara" jaka blachara :D jaki poziom wypowiedzi :D Spokojnie, dwa dni to nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julllka6 0 Napisano Marzec 23, 2008 Noo.. ja okres powinnam dostac 17-19 marca juz jest 22.. Strasznie sie boje... Czy moze mi sie opozniac,dlatego,ze byłam w szpitalu miesiac temu na grype jelitowa? (nigdy wczesniej, przy njawiekszym stresie nie spozniał mi sie);(( na dodadek, dziwnie boli mnie brzuch, nie moge jesc (czasem jest mi nie dobrze) a uprawialismy z chlopakiem petting... (kilka razy) Pocieszcie,,,;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropkanadi Napisano Marzec 23, 2008 Miałam podobnie...pomógł mi napar z szałwi pity wieczorem przed snem i rano,oraz ciepła kąpiel,polecam:) Nie stresuj się niepotrzebnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla zabawy nie mam nicka Napisano Marzec 23, 2008 Opóźnienie do 7 dni jest normalne. Dopiero potem należy zacząć szukać przyczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach