Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka 1980

arginina???

Polecane posty

Gość mariolka 1980

hej może tu czegoś się dowiem znalazłam u faceta arginine i niewiem co o tym sądziś na co to jest i czy szkodzi ?bo chcemy mieć dziecko?

Gość mariolka 1980
w sumie to ten liek nie bangla

arginina to jeden z aminokwasów. Ułatwia regenerację potreningową oraz usprawnia funkcjonowanie przemęczonego układu nerwowego. Zalecana dla trenujących różne sporty. Nie szkodliwa - przynajmniej według badań nie powoduje żadnych negatywnych efektów. Pozdrawiam

Gość Arginiusz
Arginina raczej sprzyja zajściu w ciążę, bo poprawia facetom erekcję, zwiększa też nieco objętość spermy i ruchliwośc plemników. Wpływa też korzystnie na krążenie, zdolność wysiłkową itd. Proponuję poczytać sobie na http://boskienoni.pl/l-arginina.html

Gość pasztetowa z włosem
hahahaha :D nie no cóż za wyrafinowany wybieg do zespamowania forum reklamą :D Gratulacje za przejście na wyższy level.

Gość Anka_1981
Ja tu nie widzę nic śmiesznego i żadnego zaspamowania, a tylko źródło informacji i to b. ciekawych.

Gość biibelocik
no przecież arginina jest naprawde pobudzajaca ukrwienie narzadow. moj facet od dawna bierze. a tam na tym boskimnoni jest cholernie duzo info na temat tej argininy nawet naukowe teksty rozne.

Gość szalona_jolka
niezla proba ale cos wam nie wyszla ta sztuczna konwersacja

Gość doti-
dlaczego sztuczna konwersacja? arginina jest naprawdę b. dobrym suplementem. wiem, że mój ojciec ją przyjmował długie miesiące i chwalił sobie. poczytajcie sobie prace naukowe, których jest pełno na http://arginina.info.pl