Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciemnooka kobieta

Czuje sie samotna nie mam koleżanki

Polecane posty

Witam! Może mi ktoś doradzi w moim problemie. Mam 33 lata i brak mi koleżanek chciałabym miec chociaż jedną. W pracy nie poznałam nikogo odpowiedniego. W pracy zamieni sie z kims słowko ale to wszystko. Czy jest na to jakas rada?

Gość malinaaaaaaaaaaaaa
A rodznę masz? Wiesz... męża, dzieci?

Gość kropka nad iiiiiii
a gdzie Ty byłaś wcześniej??? w szkole nie przyjaźniłaś sie z nikim?? uszy do góry:)

Do szkoły chodziłam tylko do 8 klasy poniewaz jestem osobą niepełnosprawną potem moj stan zdrowia sie poprawił i chodziłam do ZSZ do Liceum ale nie poznałam tam przyjaciołki w podstawowce miałam jedną kolezankę ale potem jakos nasze drogi sie rozeszły ona wyszla za mąz i jakos tez nie chciała podtrzymywac kontaktu. Pare lat pozniej moj stan zdrowia sie bardzo pogorszył tak bardzo ze chodze teraz o kulach i to tez mi jest ciezko. Bardzo chciałam poznac jakiegos chlopaka i poznałam ale jednak facet to nie wszystko mam potrzebe pochwalic sie poradzic jakiejs kolezanki a nie mam takiej. Mimo mojego stanu zdrowia dostalam prace i pardoksalnie jedyna znajoma po tym wydarzeniu odsuneła sie ode mnie bo ja mam chłopaka i dobra prace a ona nie ma.

Gość Warto kontynuować
bo to niegłupi temat

Gość jasne mozesz
skad jestes?? jak chcesz mozemy pisywac do siebie

Gość Agatea
Zaprzyjażnić sie można w kazdym wieku. Gdy się ma męża i dzieci też potrzebne są koleżanki, bo rzecież nie na każdy temat można rozmawiać z mężem, a i czasami chce się na męża ponarzekać...

Wierze , każdy chce miec kogoś do pogadania-nawet jak sie ma meża i dzieci, choćby po to żeby tak zwyczajnie po babsku poplotkować , albo sie wyżalic ze smutków....

oczywiscie chetnie popisze sobie :-) kiedys tak bardzo chciałam miec chlopaka a jak mam widze ze to nie wszystko jak nie mozna sie wlasnie podzielic ze sie gdzies razem bylo itp. :-)

Gość Warto kontynuować
A ile Ty masz lat? Bo ja 31. Czego oczekujesz od wymarzonej koleżanki?