Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już mam Cię dość ...

Już mam Cię dość ...

Polecane posty

Już mam Cię dość raz ze mną, raz z nim. Jeśli chcesz to odejdź, wiem z kim - tam są drzwi zawsze możesz przyjść. Już mam Cię dość, już chce mi sie wyć słowom nie uwierzę no zrób coś daj mi w pysk tylko powiedz mi... Po co było tyle lat bić się z sobą? Po co było wciąż sie pchać wspólną drogą? Tak w jednym dniu bez żadnych słów chcesz odejść. Po co ja to wszystko mówię? Tak Cię kocham, tak Cię lubię. Już mam Cię dość bierz wszystko co chcesz. Może kiedyś wrócisz wiem, wiem, wiem, że nie ale czemu nie? Już mam Cię dość juz nie chcę Cie znać miało byc na wieki a co jest? Wielkie nic tylko puste dni... Po co było tyle lat bić się z sobą? Po co było wciąż sie pchać wspólną drogą? Tak w jednym dniu bez żadnych słów chcesz odejść. Po co ja to wszystko mówię? Tak Cię kocham, tak Cię lubię. Tak w jednym dniu bez żadnych słów chcesz odejść. Po co ja to wszystko mówię? Tak Cię kocham, tak Cię lubię. Po co było tyle lat bić się z sobą? Po co było wciąż sie pchać wspólną drogą? Tak w jednym dniu bez żadnych słów chcesz odejść. Nie odchodź proszę Cię, nie odchodź proszę Cię, zostań jeszcze jeden dzień nie odchodź no proszę Cię

historia pewnej miłości ...

Gość tak bywa
dzisiaj cie kocham jutro nienawidzę

Gość Ann76
To tak jakby o mnie...

wspomnienia miłości czy dotyczące tej piosenki??

dla mnie ta piosenka to od 5 lat całe moje życie, dzień po dniu ...

od zawsze wszyscy mi powtarzali że pakuję się w coś co nie ma przyszłości ale ja chyba dalej kocham... zbyt mocno ...

wiem i wiem że ta druga osoba ma nade mną przewagę ...

nie wiem, albo zniszczymy siebie na wzajem psychicznie albo na starość będziemy żyć ze świadomością że zmarnowaliśmy sobie i komuś życie albo stanie się cud i ta druga osoba pokocha mnie tak mocno jak ja ją ...

Gość Tak jasne
Takie rzeczy to tylko w E...ee... zapomniałem już gdzie :(

nie, nie pierwsza ale od początku jakaś taka inna niż wszystkie przed... od początku coś mnie niesamowicie ciągnęło do tej osoby choć od początku nie było różowo a wręcz bardzo szaro... nie wiem jak to wytłumaczyć ...

Gość kto to śpiewa

wiem że chory .... ale ja się chyba boję że nie dam rady bez tej osoby ...

dzięki Kotku za słowa, ja muszę sama dojrzeć do tej decyzji, chciałam się po prostu wygadać, nie mam komu więc taka anonimowość o późnej porze pomaga w wylaniu choćby części żalu...

Jakim cudem cofnąć czas jak odnaleźć w sobie siebie? Tego nie wiem... Mijam jak deszcz już nie boli prawie nic, nie chce już biec bo naprawdę nie mam sił... W drodze na szczyt mój anioł stróż znikł, gdzieś zagubiona w gęstej mgle szukam wiary i nadziei... ...i siebie Mijam jak deszcz jeszcze tęczę zrzucam z chmur jaki jest sens niespełnionej wiary w cud ślepej wiary w cud…

jak gadam z koleżanką o tym, taka jedną na prawdę bliską to twierdzi że to po części moja wina bo sobie pozwoliłam na to od początku,ale ja kochałam od początku, bardzo mocno, za mocno... i wierzyłam że będzie dobrze, że tylko trochę się po staremu i będzie cudownie, ale życie zbyt boleśnie zweryfikowało moje marzenia o jutrze...

postaramy*

u mnie to jest tak na przemian, czasem on wywołuje we mnie takie poczucie winy że zastanawiam się całkiem poważnie co ze mną jest nie tak, co ze mnie za żona że nie potrafię dać szczęścia mojemu mężczyźnie, a przy następnym ekscesie, mam ochotę wykrzyczeć mu cały ból, powiedzieć że to z nim jest coś nie tak, że to on wszystko niszczy, że ja się staram z całych sił a on zawsze znajduje dziurę w całym i zwala całą winę na mnie ....