Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna...........

Nie potrafie zapomniec..

Polecane posty

Gość inna...........

Witam, moj problem polega na tym, ze jestem od roku sama. Rozstalam sie z chlopakiem, ktorego naprawde kochalam. Roznice, ktorych nie dalo sie pogodzic sprawily, ze tak zdecydowalismy. On nie chcial miec zadnego kontkatu twierdzac, ze nie potrafilby traktowac mnie tylko jak zwyklej kolezanki. Odkad jestem sama poznawalam roznych chlopakow ale nic na stale, nie potrafilam sie nigdy zakochac i konczylam "cos" zanim mialo sie zaczac..Podobno zrobilam sie wymagajaca chociaz mi sie wydaje, ze zrobilam sie wymagajaca ale patrzac na charakter.Nie chce byc juz sama, nie chce sie zamykac na innych ale po prostu nie potrafie sie znow zaangazowac..prosze o jakies rady..

Gość inna...........
ehh:(

Gość czas czas czas.... nic na sile

Gość inna...........
czasu juz minelo sporo..ja naprawde nie chce byc juz sama ale nie bede tez z kims na sile..tylko zeby byc

Gość inna...........
chyba jednak niepotrzebnie zalozylam ten topik...;/

Gość naprawdę myślisz
Twój problem polega na tym, że to Ty go kochasz, a on nie. piszesz, że były między Wami "zbyt duże różnice", których "nie dało się pogodzić". myślę, że przeceniasz go, i za wszelką cenę chciałabyś z nim być, a tak naprawdę on nie rozumie czego od niego żądasz. zostaw ten etap życia za sobą, nie ciągnij za sobą wspomnień bo nie będziesz mogła poznać naprawdę kogoś wartościowego. na pewno spotkasz kogoś, kto będzie Cię rozumiał, kochał, taką jaka jesteś, ale nie rób niczego na siłę. miłości nie da się oszukać, a stawianie ołtarzyków byłym nie ma sensu bo są to złudne wyobrażenie o nich. tak naprawdę facetów poznaje się wówczas, kiedy kończą związek z kobietą. wtedy pokazują całą swoją twarz. nie rozpaczaj i nie trać nadziei. znajdziesz kogoś wyjątkowego bo jesteś tego warta, a tamtego wymaż z pamięci jak najszybciej. powodzenia. :)

Gość inna...........
dzieki, ale to tez nie jest tak jak piszesz.On chcial miec mnie tylko dla siebie, postawil mi warunek, mialam wybrac miedyz nim a swoimi znajomymi. Na dluzsza mete to nie mialo by sensu...

Gość naprawdę myślisz
"stawianie warunków" w miłości, nie jest miłością, to pewne. poczytaj list do Koryntian św.Pawła, tam jest wszystko o miłości.

Gość inna...........
to jest tak jakby...niemoc drugiej osoby

Gość pyt_jnikk
a co czujesz do tamtego ? tęsknisz za nim?

Gość inna...........
na poczatku wlasnie tak nie myslalam, dopeiro po czasie tak jakby do mnie to dotarlo. Tesknie i wiem,ze mysle za duzo ale to byla moja pierwsza prawdziwa milosc, a poza byl moim przyjacielem jedynym , ktoremu moglam naprawde zaufac

Gość inna...........
ale chce ulozyc sobie zycie na nowo, z kim innym..

Gość toSamo
u mnie bylo podobnie. bylam z nim prawie trzy lata ale zostawil mnie dla innej, dluzgo czasu minelo zebym doszla do siebie, minelo ponad pol roku a ja dalej jestem sama i nie moge nikogo znalezc. wiem ze juz tamtego nie kocham ale i tak nie potrafie nikomu zaufac :( a tak bardzo bym chciala miec chlopaka;((

Gość toSamo
minelo 1,5 roku..zle napisalam wyzej