Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kola240703

Dziewczyny doradzcie!!!!!

Polecane posty

Gość kola240703

Mam 29 lat, mam 5 letniego synka.Na jednym portalu randkowym poznałam faceta, baardzo szybko sie w sobie zakochalismy,on mial wspaniale podejscie do synka spędzalismy ze sobą jak najwięcej czasu oczywiście we trojke. Przedstawil nas swojej rodzinie, on poznal moją. Normalnie sielanka. Po miesiącu intensywnych spotkan powiedzial ze mnie kocha i chce z nami spędzić resztę życia. Tylko niepokoilo mnie ze nie chce usunąć profilu, twierdzil że loguje sie tam z nudów ze znalazl swoja druga poloweczke i juz nie szuka. Ale mnie to nie przekonywalo, gdy byl aktywny na swoim profilu:(( Spotykaliśmy sie okolo 2 miesięcy, ale ze spotkania na spotkanie mialam wrazenie ze on sie oddala, zastanawialam sie czy nie jest ze mną tylko dla sexu, tylko po jasną cholerę klepal o milosci.Kiedys bylam u niego i zobaczylam sporą listę kontaktow na gg, ocywiscie kobiety. Przyznal sie ze pisuje z nowo poznanymi, ale to tylko pisanina wirtualna. Zrobilam wtedy straszną awanturę, ze po co mu nowe znajomosci skoro odnalazl mnie (hehe tak gadal na poczatku jak roponowalam mu nasza klase). Wtedy on ze jestem zaborcza, zazdrosna a on biedaczek nic zlego nie robi.No i to dolalo oliwy do ognia. Rzadziej dzwonil rzadziej pisal az przestał wogóle. Po tygodniu ciszy wyslalam mu smsa ze skrzywdzil swoim wycofaniem nie tylko mnie ale i mojego synka:( Wtedy on ze teskni za nami ale nie potrafi byc z kims kto czepia sie o znajomosci netowe, normalnie odwinął kota ogonem i to ja wyszlam na tą, przez ktora rozwalil sie związek.Ale zaproponowal spotkanie gdyz jak twierdzil teskni. Na spotkaniu powiedzial ze sie musi zastanowic, gdyz strasznie go wkurzam.Powiem wam że strasznie go pokochalam i myslalam ze to chwilowy kryzys z jego strony, ze ma gorsze dni czy cos takiego. Na poczatku twierdzil ze jest zdecydowany na związek kobiety z dzieckiem, wiec nie wiedzialam czemu sie waha. Po spotkaniu juz sie nie odezwal oczywiscie. Po 1,5 miesiaca wyslalam mu smsa ze mysle, on podchwycil, zaczal pisywac od nowa, ze kocha, teskni, chce byc znami, brakuje mu nas. Znow glupia uwierzylam, spotkalimsy sie, blagal o wybaczenie, ze przemyslal wszystko, ze chce byc z nami i ze glupi byl. Zaczal snuc plany o wspolnym zamieszkaniu itd.Gdyby nie to ze strasznie go kochalam dostalby kopa w d...e ze hej. Najgorsze jest ze przespalam sie z nim tego dnia i od tamtej pory nie odezwal sie ani slowem:( po 2 dniach zadzwonilam bo czulam ze ta cisza nie wrozy dobrze, i nie mylilam sie, znow byl oschly, mial jakis problem z ktorym musi sobie poradzic biedaczek jeden, na moje pytanie czy aby miedzy nami wszystko jest ok odrzekl tylko zebym myslala co chce. Chcąc miec czarno na bialym zalozylam falszywy profil na jego portalu i napisalam do niego jakiej szuka kobiety, na co on ze tak naprawde to ciezko mu znalesc ta jakiej szuka itd. Na propozycje spotkania z obcą laską przystal chetnie. Boższ jaka dwulicowosc i falszywosc, 2 dni wczesniej mowil mi o milosci i obiecywal wspolną przyszlosc. Nie wiem jak można być takim podlym.Minęly kolejne dwa dni i wciąz milczy, za to z wymysloną koelżanką znetu az nazbyt chętnie pisuje burak jeden.Najbardziej zaluję, jak moglam byc tak naiwnie naiwna ze dalam sie mu podejsc. Dziewczyny jak sie na nim zemscic zeby mu w pięty poszlo???

Gość ZEMSTA ZEMSTA
Jest wiele sposobów ale nie znając więcej konkretów (np. gdzie pracuje, czym sięzajmuje itp) to co można tobie radzić? Zrób mu jakąś hałe na tym necie, możesz go oczernić tak aby inni to widzieli, nie wiem. Ja będąc na twoim miejscu bym mu tak dopiekła że do końca życia by mnie pamiętał. POWODZENIA

Gość nie ty pierwsza i nie ostatnia
trafilas na dwulicowego chuja. nie mscil sie juz, szkoda czasu i nerwow. zycie samo da mu jeszcze w kosc. pozdrawiam i nie boj nic, bedzie dobrze

Gość pantofle są do bani
zobacz sobie film lejdis, tam fajnie jedna z bohaterek urządziła takiego właśnie jegomościa :D

Gość nie ty pierwsza i nie ostatnia
poczekaj jakis czas, emocje opadną i zaczniesz myslec bardziej rozsadnie. zemsta naprawde nie jest dobrym rozwiazaniem. mszcząc sie tlyko pokazesz mu ze bardzo ci na nim zalezy i bardzo cierpisz, zrobisz z siebie za przeproszeniem idiotkę. lepiej po prostu olac, zerwac kontakt i zapomniec. pokaz mu, ze jestes madrzejsza od niego, nie zniżaj sie do jego poziomu. i przede wszystkim nie szukaj faceta na portalach randkowych :o

Gość fido dido....
pisz do niego z tego podszytego profilu. pisz że chcesz się spotakać na dziki seks i spotkaj się z nim. fajną min będzie miał. swoją drogą to nie zły skurwy......myśle że krótko się znaliście to łatwiej będzie ci zapomnieć. ale lepiej to zrób bo to zwykły debil jest. no chyba że cudownie się odmieni

Gość gość
ApCACBkQW6tsxQa32XN068BZ