Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addulaa

jak uchronic brata???

Polecane posty

Gość addulaa

hej, jestem siostrą 12 latka, jest on sportowcem, starsze dziewczyny na niego lecą jak muchy na lep(mówia na niego ebi, bo podobno podobny) fajnie sie ubiera(zazwyczaj kupuje mu ubrania z anglii od znajomej), rodzice maja nowe auto z salonu audii a6k(ale nikt nie wie ze na raty) myslą ze jest bogaty. w 4 dni w tygodniu mieszka u swoich dziadków, bo rodzice maja prace wyjazdowa a w pt sob i ndz u rodzicow. Mialam dobry kontakt z bratem(mam teraz swoją rodzinkę, meza i synka, mam 25l) teraz zrobil sie tajemniczy, wiem ze leca na niego laski, jedna starsza z gimnazjum ma13 lat jest starsznie natarczywa. Wysyla do niego peno smsow o tresci seksualnej(wiem ze jest to nie wporzadku ale moja przyjaciolka daje korepetycje mojem bratu z ang i jak wymienili sie komorkami zeby posluchac muzyki to weszla przez przypadek w smsy) a tam teksty w stylu, czy powiedziales rodzicom o nas, to bede mowic do ciebie mezu, wsadzi mi reke w majtki, itp. szok. dziewczyny, ja boje sie ze moze stac sie cos zlego, ze ona go zaciagnie do lózka. Rozmawialam z nim nt. prezerwatyw, wie co i jak, jak powiedzialam mojej mamie o tej rozmowie, to powiedziala ze jest za maly i nie mam mu w głowie mieszac. jak to rozegrac? w swieta sprobuje przejzec jego komorke .

Gość addulaa
poza tym czuje sie zazdrosna bo na mnie to nawet brudny pijak nie poleci taka jestem brzydka.

Gość cwirek
daj mu spokój niech sie pieprzy jak ma ochote!

Gość addulaa
ale tu sa swinie ze sie podszywaja!

Gość bralczyk prof.
w sumie to lol - moj chrzesniak ma 13 lat i wyglada jak dziecko, uprawianie seksu w tym wieku wydaje sie byc totalnym kosmosem. :O

Gość addulaa
ja nie moge seksu uprawiac bo mnie nikt nie chce wiec nie rozumiem czemu mialby korzystac z tego moj brat.

Gość sledzie w smietanie
Zgadzam sie ze spostrzeżeniami bralczyka! To tak jakby sześciolatki sie seksiły :O Nie można jednak nic na to poradzić. :O

Gość addulaa
dzięki troche sie uspokoilam;-)) myslice ze moze podrzucic mu jakas fajna ksiazke nt. dojrzewania chłopaków?

Gość Trelek
Oj, chyba rodzice żle cię wychowali. Współczuję twojemu bratu takiej durnej siostry.

i jeszcze jedno "wymienili sie komorkami zeby posluchac muzyki to weszla przez przypadek w smsy" nie wirzę, że przez przypadek

Gość prowizorka
chyba rzeczywiscie autorka jest zazdrosna ze brat ma wieksze powodzenie. od tego sa rodzice by go uswiadamiac co do seksu. ty zajmij sie swoim zyciem bo nic ci do tego.

Gość addulaa
ja tez mysle ze przez przypadek nie weszla, ta moja psiapsiółka ma 34 lata.

Gość addulaa
prowizorka, daruj sobie takie teksty mam super męza, swietnie nam w łóżku, mamy synka super. w czym moge byc zazdosna??? boje sie za jakas malolata spieprzy zycie mojemu bratu! za trudne to zrozumiec? nie slyszalas o ciązach 13 latek??

Gość Trelek
Sama pewnie weszlas mu w sms-y, tylko wstydzisz sie przyznać głupia zazdrosna stara panno.

Gość Trelek
Nie, nie słyszalam o ciążach 13-latek, za to slyszałam o durnych niewyzytych babach ktore każdemu wszystkiego zazdroszczą. Jebnij się w leb.

Gość addulaa
trelek puknij sie w głowe i czekaj az orzeszek wyskoczy zamiast mózgu. jestes prawdopodobnie zmodyfikowanym genetycznie człekiem z marną jakoscia genow. koniec rozmowy debilu. pozdrawiam