Katrin24S 0 Napisano Marzec 21, 2008 a odkryłam to przypadkiem .Pomógł mi wtym ginekolog .Okazało się że mam ropno sluzowe zapalenie szyjki macicy,chlamydie trachomatis w pochwie i chlamydie powodującą ściekanie bia lej gęstej wydzieliny na tylnej ściance gardła i odpowiadająca za pianę w wypluwanej ślinie.do tego doszły niezapalne zmiany w stawach,oropny ból stawów,łamanie i kłucie kościach palcy u rąk i bóle kolanowo łokciowe.Te wszystkie objawy i coraz gorsze samopoczucie wystąpiły nagle .Zaraziłam sie tym od byłego chłopaka dwa lata temu -znanego sportowca ale to juz inna historia.Obecnie jestem z cudwnym chłopakiem w 1.5 rocznym związku.Mam 21 lat ,mój obecny partner 27 lat.ochamy sięw prezerwatywie wic zapewne go nie zaraziłam .Gorzej kiedy będe musiała mu o tym powiedzieć kidy bedzie chciał miec ze mna dziecko.Cieszę się że w pore odkryłam ta okropna bakterię i jest szansa na złagodzenie objawów choroby poprez antybiotykoterapię .Płacze całymi dniami ,nie moge nic jesc z nerwów,budze się z płaczem w nocy -juz wiem że może ona spowodowac u mnie bezpłodnośc i poronienia .To straszne jak przyjąc do wiadomości że istnieje w dużej mierze takie prawdopodobieństwo.Poza okropnymi białymi bardzo obfitymi upławami,białej takiej samej wydzielinie w gardle i bólami kości i stawów oraz stanami alergicznymi zednych innych objawów nie miałam i nie mam.Stan skóry i włosów idealny.Ostanio zauwazyłam że znacznie schudłam ale to mozliwy związek z tym ze przeszłam na wegetarianizm .Jestem modelką ,młoda ,ładna i dobra dziewczyną ,szalenie zakochana w moim obecnym chłopakiem.Wiadomośc o chorobie dobiała mnie całkowiecie.Potzrebuje wsparcia od Was drogie kafeterianki i jeszcze raz upominam Was badajcie się w kierunku chlamydii.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleve7 Napisano Marzec 21, 2008 to wykryje cytologia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Marzec 21, 2008 Katrin, odpowiedziałam Ci na Zdrowiu i Urodzie. Aleve - nie, nie wykryje, trzeba zrobić osobne badanie, najlepiej pcr-em (badanie genetyczne). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość między nami sportowcami Napisano Marzec 21, 2008 Hehe, ten znany sportowiec to może Wojtek Szuchnicki? Czyli duże prawdopodobieństwo, że teraz chlamydię przeniósł na Oleńkę Kwaśniewską :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olalalala123456 Napisano Styczeń 16, 2017 katrin24S, czy wyleczyłaś sie z chlamydii? Ile to trwało? Jakie leki stosowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach