Gość kwa-kwa Napisano Marzec 21, 2008 jak w temacie - nie znam sie na tym, wiec prosze o rady - czym sie kierowac? na co zwracac uwage? itd. to maja byc rolki do jazdy rekreacyjnej, a nie jakies profesjonalne, nie chce bardzo drogich, ale tez nie byle jakich... :-P nie wiem czy to wazne, ale wczesniej nigdy nie jezdzilam na rolkach z gory dzieki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwa-kwa Napisano Marzec 21, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwa-kwa Napisano Marzec 21, 2008 jesli ktos zyczliwy sie obudzi i raczy cos naklikac to bylabym wdzieczna... zajrze tu pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam firmy Napisano Marzec 21, 2008 bauer. swego czasu były bardzo drogie, ale teraz pewnie duzo sie zmienilo. kauczukowe kółeczka - na takich wygodniej sie jezdzi, moj brat kupil sobie plastikowe i jak jechal to slyszalo go pół osiedla...kicha. poszukaj firmy bauer. nie psują sie i ogólnoie są bardzo wygodne i trwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach