Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge tego pojąć

dlaczego mezczyzni niedajom szans puszystym dziewczynom ?

Polecane posty

Gość poziomkowy-sorbet
sluchajcie, taka jest prawda ze lansuje sie wyglad szczuplych i zgrabnych dziewczyn. dlatego tez wazny jest wyglad dla facetow. dziewczyna musi pociagac. ja sama mam dwie kolezanki ktore maja nadwage i sa bardzo nieszczesliwe z tego powodu. bo nikogo nie mają i nikt sie nimi nie interesuje - jak mezczyzna kobietą. ale tez nic z tym nie robią. nie chca tego zmienic, mimo ze maja kompleksy na punkcie wagi.

Gość złośliwa samica 30
No własnie.Nie chcą to niech sie nie użalają

dla mnie gruba dziewczyna jest po prostu chora i leniwa. Inaczej mówiąc zaniedbana, bo nie dba o swoje ciało. Co z tego, że jest porządnie ubrana?

Gość poziomkowy-sorbet
czasem bywa ze jest leniwa, bo duzo je kcal, ma slaby metabolizm i nie chce cwiczyc, nie chce ograniczyc jedzenia. czasem sa to problemy z hormonami, ktore sprawiaja ze sie tyje. ale w jedny i drugim przypadku trzeba walczyc by miec lepsza sylwetke. jesli jest kompleks.

Gość złośliwa samica 30
Pracuje z taką jedną,która ciągle narzeka ze jest gruba(15kg nadwagi)Ubiera sie tak ,ze wszystkie zwały widac,je co 20 min.Poprosiła mnie o rade jak schudnąć.Przyniosłam jej zestaw diet,i cwiczen,upominałam kiedy jadła batona.Nie rozmawia ze mną obraziła sie :O

ejjj...rozumiem jeszcze, ze mozna nie brac pode uwage figury (hmm....), ale wyksztalcenie swiadczy o czlowieku.

Gość poziomkowy-sorbet
o czlowieku swiadczy wiele rzeczy. [ i nie tylko wyksztalcenie dokladniej rzecz ujmując. ale temat jest o dziewczynach z nadwagą.

Gość złośliwa samica 30
Wygląd,wykształcenie jest ważne,ale przede wszystkim inteligencja,błyskotliwość,osobowość.Jeśli sie chce wszystko , da sie to zrobić,tylko ze trzeba to robić dla siebie nie dla kogoś.

Gość poziomkowy-sorbet
pewnie. a ja wam napisze przyklad mojej znajomej- wazy duzo, z 30 kg nadwagi. ma wielkie kompleksy, ale kiedy na wykladach kazdy popija wode i je ewentualnie kanapke, ona pije kole litrową i przegryza batonami. przeszla na diete - i owszem je dietetyczne posilki, plus te normalne. takie osoby nie powinny miec zalu i narzekac, bo nic nie robia. nawet nie probuja. a jestem pewna ze one same tez zle sie czuja z tym - nie mowiac tylko o facetach. nie wspomne o zdrowiu

Gość Arteuss
to zadbajcie o siebie... każdy może być szczupły i zadbany... wystarczy Trochę silnej woli, regularne ćwiczenia... zdrowa dieta...

Gość poziomkowy-sorbet
sa winne tylko samemu sobie

Gość Arteuss
no właśnie... znam dziewczynę, która kiedyś też była otyła... teraz jest szczupła i zadbana... Jej życie jest dużo przyjemniejsze... a zaczęła od tego, że biegaliśmy wspólnie do lasu po pół godzinki dziennie...

Gość złośliwa samica 30
Jesli nie chcą ,nie mogą,to przecież nie muszą zatruwać tym zycia innym.Niech sie zaakceptują i bedzie lepiej dla nich i dla otoczenia.Faceci lubią kobiety bez kompleksów.

Gość Arteuss
a podstawa moim zdaniem to poszukać sobie innej przyjemności, która zastąpi takiej "grubasce" jedzenie kalorycznych rzeczy... i trzeba się wziąść za siebie p oprostu... samo nic nie przyjdzie...

Gość poziomkowy-sorbet
trzeba od czegos zaczac ! ja po swietach wykuuje karnet na silownie i przechodze na diete. i dla tego by pozbyc sie troszke z bioder, a otyla nie jestem. a chce poprostu miec smuklejsze cialo, i naprawde fajnie jest probowac dazyc do doskonalosci . i cieszyc sie malymi nawet sukcesami.

Gość
Cała dyskoteka w jednej osobie - dys-móżdze, dys-szczupłość, dys-atrakcyjność. Jak koniczynka - trójdzielna i małozielona :P