Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniaczek123

Interesujace

Polecane posty

nie wiem nie potrafie wkleic tego linka. Podkarpacie: fatalny finał weselnej imprezy Fatalnie zakończyła się impreza weselna zorganizowana w Sanoku. Najpierw teściowa pana młodego została uderzona w twarz przez jednego z uczestników wesela, potem pan młody wraz z dwoma gośćmi weselnymi próbował pobić interweniujących policjantów. Skutkiem tego noc poślubną spędził w policyjnym areszcie. Policjanci dostali wezwanie na interwencję przed godz. 2. w nocy. Gdy przyjechali na miejsce, uczestnicy wesela wytłumaczyli, że wcześniej teściowa pana młodego została uderzona w twarz przez jednego z gości weselnych, który oddalił się w kierunku centrum miasta. Policjanci ustalili rysopis awanturnika i postanowili go odnaleźć.Gdy wsiadali do radiowozu, nagle pan młody rzucił się na jednego z policjantów, szarpiąc go i przewracając na ziemię. Do ataku na policjantów przyłączyło się jeszcze dwóch gości weselnych. Mieli pretensje do stróżów prawa, że nie po ich myśli została załatwiona interwencja. Warto dodać, że każdy z awanturników miał ponad promil alkoholu w wydychanym powietrzu. Wulgarnie wyzywali policjantów i zachowywali się wobec nich agresywnie. Goście weselni i pan młody zostali obezwładnieni i noc spędzili w policyjnym areszcie. Następnego dnia rano usłyszeli zarzuty znieważenia i czynnej napaści na funkcjonariuszy. Mężczyźni przyznali, że niepotrzebnie się zdenerwowali na interweniujących policjantów i przeprosili ich za swoje zachowanie. Stwierdzili także, że "wszystko to wina nerwów oraz alkoholu". znalazłam to dzis na głownej stronie onetu w wiadomosciach

Gość przecież nie mogło byc dziś
bo może dopiero byliby po obiedzie;) to wydarzyło się pewnie wczoraj. a ślub mógł być cywilny

Gość kapusta pusta
tez sie wlasnie zdziwilam ja to przeczytalam kto teraz wesele robi w post juz myslalam ze to 1 kwicien :P

Gość ex kelnerka
wcale nie taka nowość w wielkim poście wesele. Dwa lata temu w restauracji w której pracowałam podczas wielkiego postu były dwa albo i trzy wesela-śluby kościelne-przecież ksiądz im nie udowodni że po ślubie zamiast pokornie udać sie do domciu oni idą na bibke-dodam ze bardzo huczną.

Gość viss
sa tez ateiści, albo osoby innych wyznań dla których nie istotne jest, iż jest post.