Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thortilla

na poczatku mowi o bylej

Polecane posty

Gość thortilla

ze wciaz o niej mysli, ze nie umie narazie sie zaangazowac, czuje sie skrzywdzony... ale dobrze mu przy mnie. Co to znaczy? Czy to szczerosc? jak mam sie zachowac? nie chodzi o seks, poniewaz nie ma go miedzy nami. powiedzcie mi, prosze.

Gość na początek kopnij go
w jaja, może rozum mu przewędruje do głowy

Gość werda
Mój były odszedł, bo wciąż mu dogryzałam, raniłam słowami. Zatem jeśli znalazły by inną, która choć odrobinę więcej ciepła by by mu pokazała, byłby z NIą. Ale czy na stałe?- miejmy nadzieję, że tak.

daj mu troche czasu i jesli go kochasz to badz przy nim sluchaj jak cierpni jak teskni za byla... potem powiedz,ze odchodzisz ,bo z tego nic nie bedzie, ze on ciagle jest zaangazowany w tamta znajomosc i to nie ma sensu. Nie ma sensu czaekac na cos co nigdy nie przyjdzie...zobaczysz jak to zadziala, wiem co mowie :D ....nawet nie bedziesz wiedziala kiedy zakocha sie w Tobie :)

Gość Arteuss
powodów jego zachowania może być wiele.. może po prostu nie ma z kim o niej porozmawiać ?? czasem dobrze się wygadać komuś... ale to wszystko nie przekreśla waszego związku w przyszłości... jeśli Ci zależy.. to postaraj się być dla niego przyjaciółką... na mnie by podziałało... choć różni faceci...

Gość thortilla
no i co, jak mam to odbierac?

Gość zapytaj wróżę
nikt nie siedzi w jego głowie!!! może nie może zapomnieć o byłej i będzie śnił o niej po nocach :o a może nie nie rozumiem po co faceci pchaja się w nowe związki jak jeszcze nie uporali się ze starymi :O