Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanch

wilczy apetyt- nie umiem jesc normalnie

Polecane posty

Gość blanch

mam jakies chore okresy albo jem non stop albo katuje sie dieta juz nie umiem jesc normalnie chcialabym schudnac, ale jak przez 3 tygodnie cwicze malo jem i nie widze efektow procz bolu glowy i wycienczenia to szlag mnie trafia i sie objem, a potem przez pare dni nie moge przestac sie objadac czy ktos ma podobny problem??

Gość fat_pig
niestety wiem co czujesz... :( mam tak samo i przez to jestem na siebie wściekła. Kiedy mam okresy obżarstwa i tyję czuję się paskudnie, wstydzę się za siebie i tylko chce mi się płakać. Mam też okresy kiedy nie chce mi się jeść, chudnę i czuję się wspaniale. Taka huśtawka, która przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu.

Ja mam to samo i wiecie co czytalam dziwczyny? To mogą byc napady JEDZENIA KOMPULSYWNEGO.... :( ja to mam na pewno ale nie wiem jak jest uw as ;/ to mi ruinuje zycie chociaz juz jest lepiej bo kiedys mialam taki zug ze miesiac potrafilam sie obzerac dzien i noc do bolu brzucha i lez :( tyeraz mam np tydzien spokoju i jem normalnie a potem np dwa - trzy dni kompulsow. Potem zas placz stwierdzam ze tak ie moge, widze ze przytylam pare kilo i zas zdrowa dieta i malo jem ale znowu nie wytrzymuje dluzej iz tydzien :(

Gość blanch
dokladnie mam tak samo tydzien lub dwa diety i tydzien obzerania kiedys obzeralam sie dzien lub dwa a teraz tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam ochoty wychodzic z domu i spotykac ze znajomymi:( nienawidze siebie, nie wiem dlaczego tak sie dzieje:( ostatnio zaczelam niewac nastroje depresyjne przez te swinstwo!!! dziewczyny myslice ze jestesmy chore??

Gość gigunia777
Jejku ja tez tak jem.. Ost. ciagle jem i jem, zjem porzadny obiad i z atroche szukam znow czegos do jedzenia.Co to jest? ale nie wymiotuje , ani nie robie diet. Nie tyje, w sumie troche na policzki mi idzie. Jak sie powstrzymac od tego ogromnego apetytu caly dzien?

Gość oo wlasnie tak
ja na szczescie juz sie z tego wyleczylam..pochlanialam bardzo duzo...az mi bylo nie dobrze..i czesto slodycze;/ ok 2000 kcal.. ale powiedzilam sobie ze tak byc nie moze..! pide teraz ocet jablkowy. ogolnie nie chcde mi sie tak jesc. teraz zjdlam platki i pol jablka i jestem pelna.. poprostu musicie zacisnac zoladek bo przyzwyczai sie do mega ilosci ..

Gość Suszony pomidor
Przestań sie głodzić. Po głodówce rzucasz sie na jedzenie, a metabolizm jest zwolniony. Nie wiem jaką masz sytuacje w domu, ale jeśli jesteś na swoim garnuszku po prostu nie rób zapasów, kupuj na bieżąco i tylko zdrowe jedzonko. Nie bedziesz miała batonika to go nie zeżresz ;)Dobrym sposobem na utrzymanie sylwetki jest nieprzyjmowanie kalorii w płynach(alkohol,cola, soki, cukier w herbacie- zamień na słodzik) i pseudo wegetarianizm(miesko np raz w tygodniu, sprawdza się nawet jeśli twój jadłospis zależy od reszty domowników; zamiast kotleta do obiadu jajko sadzone, kotlety z selera, soja). Unikaj smażonych rzeczy- można ugrilować coś w piekarniku, ugotować na parze. Efektów nie spodziewaj się po tygodniu. Ja przez zimę tym sposobem pozbyłam się ok 12 kg(158cm z 57kg do 45kg). Możesz wspomagać się octem jabłkowym(absolutnie nie spirytusowym), guaraną, chromem, błonnikiem. Ciepło jest, wyjdź do ludzi( i nie jedz poza domem).

Dobrze jest znaleźć taką potrawę, która nam wyhamuje głód - ja np. sprawdziłam ryż brązowy z odrobiną vegety i kurkumy z zielonym groszkiem -taki zapychacz, pozwalający unikać chemii, czyli tabletek wszelkiego rodzaju:-)))