Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1987

Tesknie za nim..

Polecane posty

Gość jagodka1987

Chlopak ktorego kocham, przestal sie do mnie odzywac, a ja za nim strasznie tesknie, owszem bylam na niego zla i w ogole wiec pokazalam mu ze mam dosc a on na to zamilkl:( smutno mi z tego powodu;( kurcze co robic, odzywam sie pierwsza puszczam strzalki a on nic;(

Gość olej chlopaka

Gość prowizorka
a dlugo byliscie razem?

Gość jagodka1987
hmm nio ok 3 miesiecy.... od tamtego czasu juz minelo pol roku ale on przez ten czas zawsze dzwonil, odiwedzal mnie i wogole, do czasu jak mu powiedzialam ze nie moge z nim rozmawiac, to znowu dzwonil i pytal dlaczego to ja ze nie musze sie tlumaczyc:( a teraz nic milczty... kurcze co mam robic

przeczekac zobaczyc czy on sie odezwie co zrobi w takiej sytuacji wiem ze latwo powiedziec trudniej wykonac ale to jedyna opcja

Gość jagodka1987
czuje ze on sie na mnie odgrywa, bo mysli ze ja za jego przyjacielem jestem, bo to na niego zwrocilam na samym poczatku uwage nie na miska:( ale od tamtego czasu uplynelo sporo czasu a on zawsze mi go wygaduje, ;( chyba nic tak naprawde nie czuje:(

Gość idź odrob lekcje dziecko

Gość jagodka1987
tez tak mysle;( ale nie mam cierpliwosci, tesknie strasznie musze cos zrobic bo zwariuje;( kocham go bardzo nawet on sobie stprawy ztego nie zdaje, tak bym chciala aby zadzownil abysmy porozmwaiali i mu wszytsko powiedziala:( aja glupia na dodatek aby go bardziej wkurzyc z jego kuplemsie na kawe umowilam bo on do moejje kupeli [przyjechal ;(

Gość Ann76
Daj sobie spokoj, poki nie jest zapozno, bo pozniej bedziesz miala tak jak ja. Dziecko, psa i samotne swieta. Zapraszam do tematu co robic???? To bedziesz wiedziala o czym mowie.

Gość jagodka1987
zle wyzej napialam ja czuje tylko o niego mi chodzi i nie jestem dzieckiem;(

Gość jagodka1987
?????????????????????????

Gość jagodka1987
jejku jakie to jest cholerne uczucie, wiedzac ze nie mozna nic zrobic, chyba lapie wiosenna depresje:( lzy sama cisna sie mi do oczu, to jest okropne;(

Gość poziomkowy-sorbet
zle go traktowalas, a teraz dziwisz sie, ze juz nie zabiega o Ciebie, gdy Ty go obrazisz? Lub gdy znow pokazesz rogi? moze ma dość jaki mialas zamiar , co chcialas osiagnąc takim zachowaniem?

Gość poziomkowy-sorbet
jedyny sposob to poczekać .... czekaj na jego ruch

Gość Jak tak myślisz
o tych 20 cm to pomyśl sobie że w tym czasie kiedy ty do niego wzdychałaś to on bajerował inną naiwną. Jesteś bardzo młoda przed tobą cała przyszłość jeszcze nie za jednym będziesz wzdychać aż trafisz na takiego który w końcu ZA TOBĄ BĘDZIE WZDYCHAĆ poczujesz się tak komfortowo jak nigdy. Odpuść sobie jego on Tobą nie jest zainteresowany za to inny może być jak najbardziej

Gość jagodka1987
o tych 20 cm to nie ja, ktos sie podszyl i wypisuje glupoty,,, mi naprawde jest zle a ktos sobie zarty robi:( nieznosze takich ludzi.... owszem prowadzilam taka sama gre tak szczeze jak on,wzajemnie dogryzalismy sobie... jak ja mam czekac a jak nie odezwie sie;( mam do iego uraz bo do mojej kumpeli na kawe chetnie przyjechal a mi odmowil:( i o dniu kobiet zapomnial jesli o mnie chodzi oczywiscie;(taka jest prawda ze on nic a nic do mnie nie czuje a ja ciagle sie ludzilam, bo codziennie do mnie dzownil;( ale to jak widac nic nie znaczylo:( nie mam sil juz zyc;(

Gość jagodka1987
;(

Gość jagodka1987
nie wiem co robic/??