Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarysiaToJa

Czy to się może udać ????

Polecane posty

Gość MarysiaToJa

Witam. Jestem Marysia i chciałabym usłyszeć, co sądzicie na temat tego mojego pewnie trochę nietypowego problemu .... Kondensując to, co za chwilę napisze postawię pytanie : Czy nieśmiała dziewczyna może zostać modelką ?? Otóż jestem osobą nieśmiałą, często się rumienię itp, musi minąc tez jakiś czas zanim otworzę się na nowo poznane osoby. Jestem atrakcyjną dziewczyną i jakiś rok temu postanowiłam sprawdzić się i wysłałam formularz zgłoszeniowy do 2óch agencji modelek. Obie agencje bardzo szybko skontaktowały się ze mną i chciały nawiązać wspólpracę, byłam zachwycona, ale odpowiedziałam , że po zastanowieniu sama się do nich odezwę. Jednak , gdy euforia minęła, przeraziłam się trochę wizją wielu obcych ludzi wokól mnie, fotografów itp. choć przeciez o tym marzyłam i po to te formularze wysyłałam. Moja nieśmiałośc jednak powstrzymała mnie od skorzystania z szansy zostania modelką .... Czy sądzicie, że powinnam się przełamać i jak to zrobić :(? Czy wogóle nieśmiała dziewczyna może być modelką ? Bo mam wrażenie, że mimo urody nieśmiałośc to wyklucza ... P.S. Dzięki za przeczytanie całości :D

Gość lubie wielkanoc
popracujesz, zlapiesz kontakt z ludzmi i przejdzie ci niesmialosc. na rumience najlepsze jest wbijanie paznokcia w reke :)

Gość KinetycznaKInia
Łap oazje

Gość vco
To juz zalezy tylko od Ciebie.