Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuł brend

kto wie...

Polecane posty

co zrobic, zeby moj tuchpad zaczal znowu dzialac. :p juz instalowalam na nowo sterowniki. czasami, np po wybudzeniu z hibernacji przez kilka sekund dziala, potem znowu jest calkowicie dead. :

może w inny port podłączyć... w stacjonarnym np.: jedno użądzenie zawieszało mi się w 2 z 4 portów usb a w laptopie też niektórych urządzeń nie widzi w bocznych/tylnych portach :D zależy co i gdzie :D zawsze można sprawdzić :P

w inny port... tzn, mam rozkrecic laptopa i poszukac sobie w srodku wolnego PS/2 zeby podlaczyc pod niego touchpada? tak sie w ogole da? :p

ps2? :D touchpad to to w srodku przy klawiaturze wygralem zycie niul brend, a oprogramowanie cale do lapsa zaisntalowalas od nowa? i kiedy przestalo dzialac? zainstalowalas jakis program moze w tym czasie? cos zmienilas w systemie?

tak to sie nazywa: Synaptics PS/2 Port TouchPad. :p a wiec PS/2. :P calego nie instalowalam od nowa. nie wiem dokladnie kiedy przestalo dzialac, bo korzystam przewaznie z myszy. dzisiaj tylko wyjmowalam baterie z laptopa (byl wtedy wylaczony, ale kabel od zasilania byl podlaczony), nie wiem czy to jakos wplynelo na touchpada.

wiem co to jest tuchpad :D nie wiem dlaczego ale pomyślałem o tablecie jak to pisałem :D wiesz kabelek, pióro, powierzchnia, rysowanie, pisanie :P takie są efekty pobieżnego czytania :P

wygralem, mi nei trzeba tlumaczyc takich rzeczy, ja dokladnie zglebiam czytany text :p niul to sprobuj moze updatnac sterowniki z synaptics.com ale pewnie i tak nei pomoze :D trudno powiedziec co moze byc nie tak jesli dziala przez chwile to musi byc jakis konflikt w sofcie albo ze sterownikami, ale ja sie nie znam

zainstalowalam jakies nowsze sterowniki i po uruchomieniu systemu znowu przez 2 sekundy dzialal, a teraz nic, zero oznak zycia. :/

znalazlam. :p hehe, ale banal... kombinacja klawiszy Fn+F7 wlacza i wylacza touchpada. :D tylko dziwne, ze wlaczanie i wylaczanie go w opcjach nie dzialalo...