Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aneczka27

nowa milość po dlugim związku

Polecane posty

Gość aneczka27

zerwalam z facetem po 5 latach. mieliśmy się zaręczyć. ale wypalilo się. hm ... po paru miesiącach mam nowego faceta, znamy się jeszcze ze szkoly średniej ... i jestem zakochana po uszy. wszystko jest super, tyle że ... za bardzo chcialabym wszystko przyspieszyć. tamten związek byl na odleglość, jakieś 800 km. teraz jest 20 km ... a widzimy się raz na tydzień. bo mój nowy facet szuka pracy. wlaściwie już znalazl, twierdzi, że niedlugo się wszystko zmieni i będziemy częściej się widywać. ale mi chyba odbija - wierzę mu, tylko że jestem niecierpliwa, chcialabym mieć go na co dzień. mieszkam sama. on u ojca. ale nie będę proponować mu wspólnego mieszkania, glupio tak od razu. hm ... przez 5 lat funkcjonowalam w związku opierającym się na kontaktach raz na 2-3 miesiące. teraz chcę inaczej. heh, jak nie zamęczyć nowego faceta gadaniem, że chcę spędzać z nim więcej czasu. niby mam zajęcie w ciągu dnia, pracuję ... ale chcę go mieć nie tylko przez telefon. hm ... czlowiek się zmienia, w poprzednim związku nauczylam się być sama. teraz nie chcę. na wszystko trzeba czasu, jakoś się to wszystko uloży ... jestem chyba po prostu spragniona milości. piszę o tym , bo trudno mi tak bez niego w ciągu dnia. niby robię co mam robić, praca, obowiązki, ale ... kurcze, zakochalam się.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować