Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodzianostry

czy są kobietki co nie lubią minetki ??

Polecane posty

Gość młodzianostry

Ja zrobie każdej !! Piszcie chętne ;)

Gość Basia28
nie cierpię! fuuuuuuuuuuuuuj!

czy sa takie co nie lubia?? hmmm ;> myśle że tylko takie nie lubie co mają kompleksy na punkcie swojego ciała bądź tez konkretnie na punkcie własnej picki.... ja to uwielbiam:D a mój facet jest mistrzem w tego rodzaju pieszczotach:) hmmm rozmarzyłam sie:D

czy sa takie co nie lubia?? hmmm ;> myśle że tylko takie nie lubie co mają kompleksy na punkcie swojego ciała bądź tez konkretnie na punkcie własnej picki.... ja to uwielbiam:D a mój facet jest mistrzem w tego rodzaju pieszczotach:) hmmm rozmarzyłam sie:D

Gość doroślak
a jak długo to Ci robił bo ja najdłużej to 27 minut;) i powiedziała że podoba jej sie jak mlaskam jak szczeniak ;) ;)

czas jest tu sprawą indywidualną i ciężko oceniać czy twoje 27 minut to duzo czy mało... szczerze mowiąc nie chodze do łózka ze stoperem żeby to mierzyć ale patrząc na czas spędzony z facetem w sypialni to u mnie było to zdecydowanie dłużej:D tzw. wielokrotny orgazm hmm mniam:)

Gość ia22tk21
To nieprawda bo np ja nie mam zadnych kompleksow.Poprostu nie rajcuje mnie to i tyle

Gość no bbbaaaaa
ja nie lubie,bo lubie jak facet domiunuje w seksie a j a jestem uegła mineta jkoś mnie nei jara