Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karakana

Palec w dupci

Polecane posty

Gość Karakana

Znacie mezczyzn, ktorzy lubia jak im sie wklada palce albo cos grubszego do pupy? No i nie moga byc oczywiscie gejami :P Uwazacie to za normalne?

Gość Kalisimo
Ja lubie,jak juz pisalem w innym watku ;] Palce, ale najchetniej wibratory. Nie jestem gejem, faceci mnie brzydza. Robie to wylacznie w towarzystwie kobiety, ktora to akceptuje i lubi. Nie uwazamy tego za nienormalne - kazdy robi to, co lubi, i jest OK póki nikogo nie krzywdzi.

Gość Karakana
Ja bym chcial sprobowac sobie wlozyc palca ;) ale jest zbyt ciasno :P

Gość desperat w depresjii
ja ci wsadze

Gość 16natskaaaa...
nie boicie się, że baba wyjmie paluszka uwalonego kaką? :D ja się brzydzę. :D

tylko male 16stki nie myją sie

pewnie, że to normalne. każdy facet lubi te pieszczoty ale większosc się nie przyznaje, to krępujące

Gość 16natskaaaa...
mówię o tym, że brzydziłabym się włożyć mojemu palec w dupe, a nie on mi. Przecież jak srał godzine wcześniej to ma rodzyny w tyłku . fu

bo facetom sie nie wklada tam palcow mała 16stko. Tylko wam. Ja bym nawet za 10 tysiecy ci nie pozwolil, a tobie wlozyl za darmo

a niby czym ma sie roznic damska fizjologia srania od meskiej? Palec jak wsadzisz nawet w maly damski odbyt to siegniesz (przy dobrych wiatrach ;-) ) najwyzej do poczatku kiszki stolcowej.... tam kalu nie powinno byc jak sie wyproznicie wczesniej. I tak lepiej przed seksem wziac prysznic- to mozecie sobie sami sprawdzic czy nie narazicie partnera na przykra niespodzianke... i tyle .... w tyle... Moja Zona kiedys zgodzila sie na oral z dodatkowo na stymulacje krocza i odbytu. ale nie wibra tylko normalnie palcem... Ludzie - taki orgazm pamieta sie dlugo... U nas facetow, takze wystepuje punkt G tyle ze w D ;-) To tzw prostata czyli gruczol krokowy. By go postymulowac bezposrednio trzeba palec wlozyc do tylka, sorki, tak juz bywa... Choc musze przyznac ze pieszczoty krocza, czyli odcinka miedzy koncem moszny a odbytem tez jest niezmiernie podniecajaca! A wiec... zycze Wam orgamistycznego szukania Waszych czulych sfer! Pozdrawiam

Uwielbiam wsadzać paluszka i wibrator do pupci mojego mężczyzny, ale kiedy o to poprosił trochę się zdziwiłam i było to dla mnie nienormalne bo nie wiedziałam, że panowie tam mają jakiś punkty erotyczne, poczytałam na necie, dowiedziałam się jak to się robi i teraz mój mężczyzna ma podwójną przyjemność :)

Gość THE END...
a nieuwazacie ze gaceci ktorzy lubia jak im sie wklada palec do tylka maja sklonnosci pedalskie? hmm tak w kakałko nie dla gejow to zarezerwowane? pewnie i tak sie nieprzyznaja.....

Gość basia.....
napiszcie prosze!! jak facet ma hemoroidy to tez lubi paluszk w pupce?? i tez moze miec za....sty orgazm

Gość KuleKuleMule
Ja bym chciała żeby to mój facet kochał się ze mną analnie, a nie ja z nim :P, chociaż mój ma małego i pewnie by mnie mniej bolało :P, ale jak czytałam że do takiego seksu trzeba się przygotowywać, coś tam płukać, robić to w pobliżu toalety to mi się odechciewa takich zabaw :P, ale raz chciałabym spróbować

Gość ZeSmakiem
ja znam takiego jednego :P to jest mój facet :) lubi jak go tam pieszczę.. geji też znam co wibratorów używają :P..

Gość ZeSmakiem
i nie tylko wibratorów :P swoich wielkoludów też :P