LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 Wczoraj o 21 zapomniałam wziąć tabletkę, wzielam ją dzis jak tylko sobie przypomniałam (tzn ok 11.30), a wczoraj uprawiałam seks w południe :) Okres skonczył mi sie na poczatku tego tygodnia. Czy przez moje zapomnienie może się COŚ wydarzyć czy nic sie nie stało??? :( HELP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 help :( powiedzcie mi czy juz do konca cyklu musze sie dodatkowo zabepieczac?? Tabsy juz nie działają??? (spoznienie prawei 15 godzin :( ) No co za zycie z tymi tabsami ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 jeju nikt mi nie odpowie???????????? ;(((((((((((( BUUUUUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 chlip chlip czy nikt mi nie pomoże? ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malenkaaaaaaaaaa Napisano Marzec 22, 2008 Przeczytaj ulotke od tabletek a dowiesz sie co sie dzieje jak sie zapomni wziac tabletke i minie 12h.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 na ulotce pisze ze nic sie nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 moja ulotka mowi że moge w ciagu 24 godzin wiac dwa tabsy i nic sie nie dzieje, że dopiero po 24 godzinach tzreba zmienic sposób brania tabsów, nic nie slyszałam o tym, że po 12 godzinach jest cos nie tak, zamiast sie mądrzyć lepiej byś pomogła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyjdźStąd 0 Napisano Marzec 22, 2008 no to jesli przeczytalas ulotke, ktora mpwi ze sie nic nie dzieje to czego sie jeszcze chcesz dowiedziec?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 bo jestem panikara i pytam grzecznie doświadczone koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Marzec 22, 2008 a jakie tabletki bierzesz? jak tam masz w ulotce to spoko, nie stresuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 biorę Cilest od mniej wiecej pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Marzec 22, 2008 wszytsko bedzie dobrze, hormony są w tobie :) nie stresuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Marzec 22, 2008 i jak masz tak w ulotce, jak pisalam wyzej to nie powinnas sie denerwowac WESOŁYCH ŚWIAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaNotte 0 Napisano Marzec 22, 2008 Dziękuje za odpowiedzi :) Również wesołych świąt życzę, smacznego jajka i mokrego dyngusa, ja niestety nie czuję świątecznej atmosfery, spędzam te święta samotnie bez rodziny, z ukochanym, i pracujemy całe święta :( Ale może ktoś ma wspaniałe święta rodzinne, wszystkim życzę ciepłych radosnych świąt Wielkiej Nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach