Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata-Yamaha

Spróbować znów czy nie

Polecane posty

Gość Agata-Yamaha

Właściwie to historia jak z brazylijskiej telenoweli, kiedy chodziłam do liceum byłam zakochana na śmierć w pewnym chłopaku. Właściwie to jemu również się bardzo podobałam. Pod koniec 2 klasy przenosił się on do innej szkoły (przeprowadzka na drugi koniec miasta) i wtedy poprosił mnie o chodzenie. Ja niestety trochę z przekory i trochę żeby wzmóc jego starania powiedziałam mu "nie" i do dziś tego żałuję, bo on zrozumiał to dosłownie. Potem nasze drogi się rozeszły. W międzyczasie byłam w kilku związkach ale nie były one takie, jak sobie wyobrażałam więc aktualnie jestem sama. Dosłownie tydzień temu weszłam na portal "nasza-klasa" gdzie z grupą dawnych przyjaciół postanowiliśmy urządzić sobie spotkanie po latach. I oczywiście na tym spotkaniu będzie ON. I znów czuję motylki w brzuchu :D . Z tego co się zorientowałam, on także nie jest w żadnym związku, nie ma żadnych zobowiązań wobec innych kobiet. Więc teraz zastanawiam się czy może naprawić błąd przeszłości i nie zaproponować mu bardziej osobistych relacji ? Ale z drugiej strony nie wiem jak się wobec niego zachować. W końcu minęło tyle lat (ponad 10) od naszego ostatniego spotkania i nie wiem czy to jeszcze wypada zawracać mu sobą głowę ? Ale przecież stara miłość nie rdzewieje :) . Napiszcie coś, poradźcie, jak byście postąpili w mojej sytuacji ?

Gość awril
ja mysle,ze ty sama narazie nie wychodz za bardzo z inicjatywa-ale okaz mu zainteresowanie,mozesz tez zaproponowc spotkanie juz we dwoje,na jakas kawke,zobaczysz,jak sie sytuacja rozwinie...doskonale cie rozumiem,mnie spotkało to samo tyle ze...po 20 latach!! dasz wiare? i tez sa motylki:) z obu stron:)

Gość Marek Z.
A przytylas od tamtego czasu?

Gość znudzony i marudzacy
ba! pewnie ze sprobowac, raz sie zyje, pozniej bys tylko zalowala ze stracilas taka okazje ;)

Gość awril
kto? ja? wcale...nadal jestem super babka:) gały wytrzeszczył,jak mnie zobaczył:)

Gość Marek Z.
awril to pewnie sie tylko zauroczyl, z biegiem czasy minie :P

Gość antyalfabet
kiedy kobiety zrozumieja ze facet jest prosty i "nie" znaczy "nie" (no moze poza kaczynskim, ktory nei da sobe wmowic ze baile jest biale..) Pisze to bo tez sie kiedys znalazlem w takiej sytuacji, dostalem kosza a po jakims czasie (kilku latach) dowiedzialem sie ze moze mogloby cos z tego byc, ale bylo juz za pozno. Sam sie teraz zastanawiam co by bylo gdyby i pewnie tak samo robi ta druga osoba.

Gość Marek Z.
E tam, skad wiesz co robi. Kazdy facet jest inny, sa babofaceci i prawdziwi mezczyzni, ktorzy nie placza nad rozlanym mlekiem, ale ida do przodu!!!

Gość Marek Z.
No chyba, ze tamten to babofacet, jak antyalfabet, to ona ma wowczas jeszcze szanse. Ale z drugiej strony taki facet jest praktycznie nic nie wart.

Gość awril
Marek Z.-tez tak mysle,wiec nie ciagne tego dalej...poza tym,mam meza

Gość Marek Z.
awril a od dawna zamezna?

Gość awril
tak,od 23 lat...nigdy nie zdradziłam meza,zeby była jasnosc..ale wiesz,wspomnienia,sa fajne...ale zasady sa zasadami i tego sie w zyciu trzymam

Gość Marek Z.
Hmm ... to wspolczuje ;) Ja sie kieruje zasada, ze w zyciu najlepszy jest brak zasad, zycie wowczas staje sie bardziej emocjonujace i ciekawsze. Przeciez zyje sie tylko raz ... warto sprobowac roznych rzeczy, zeby wyzwolic nieznane emocje :)

Gość awril
tak...moze masz racje,ale ja akurat trzymam si swoich zasad,i powiem ci,zle na tym nie wychodze:) mam czyste sumienie i nie patrze z obrzydzeniem w lustro:) kazdy zyje jak chce.pozdrawiam

Gość jak widze jak laska pisze
"poprosił mnie o chodzenie" no to daję mu góra 13 lat:o dzeicinada:o

Gość Agata-Yamaha
Fajnie że się wypowiadacie, ale trochę zbaczacie z tematu. Ja nie mam męża, on nie ma żony. Dobrze by było gdybyście to uwzglednili :) .

Gość ja też podniose

Gość huop do góry

Gość spróbuj znowu