Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuszek2767

Co zrobić żeby kreska na dolnych powiekach się nie rozmazywała?

Polecane posty

Gość kopciuszek2767

Maluję ją nad rzęsami (pod mi nie wychodzi) i już po godzinie spływa :( Co robić??

Gość akkkkdllllllllll
kup kredke golden rose lub lumene z czym ze ta jest b twarda. mi wszystkie inne sie zmazuja

No własnie...mam ten sam problem...u mnie dłuzej sie utrzymuje niż godzinkę, ale i tak nieestetycznie się ściera :o...szczegolnie w kącikach oczu !! Czy istnieją idealne pod tym względem kredki do oczu ?? Juz tyle ich wypróbowałam, i kazda predzej czy pozniej mnie zawodzila :o !! Zastanawiam się nad eyelinerem...

Gość Lejdii
hmmm

Gość Lejdii
o Boze co wt chcecie kredka osiagnac? robilam tak ale dawno temu, teraz juz mamy superowe eyelinery. maluje rano dolna kreske,zaraz po wyschnieciu drugi raz i trzyma sie bez poprawek caly dzien!dziwczyny! polecam firme Virtual opakowanie starcza na 2mies codziennego stosowania. koszt okolo 12zl/10zl. powodzenia! i najlepszy jest pedzelek twadry a nie miekki!

Gość jmfiosjf
zamiast tych kredek stosujcie cień do oczu, cieniem zrobic kreske i po problemie, a kredka sie rozmazuje!!!

Hmm ciekawy pomysł z tym lakierem i patyczkiem ;) Rozumiem, że już go przetestowałaś? ;) W sumie nie robię sobie aż tak często kreski ale też nie miałam jakiś problemów z jej rozmazywaniem się ... Nie wiem czego to zasługa...