Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie zlosliwosc

DLACZEGO wiekszosc wszelkiego rodzaju zoczencow to faceci?

Polecane posty

Gość kobiety pedofilki tez są
i to całkiem duzo tylko że główna sprawa z kobietami jest taka że nie zrobia facetowi dziecka więc patrzy się na to przez palce niedawno był fajny skandal w niemczech gdzie 40 letnia nauczycielka zaszła w cioąże z 13 latenim uczniem (uwiodła małolata) i jeszcze sie stawiała że "łączy ich miłość" Kobieta jest za słaba żeby zgwałcić faceta, za bardzo też nie ma czym :) cóż natura słabo predysponowała kobiety do bycia dewiantkami (agresywnymi)

Gość hjyr
wiec moim zdaniem to nie jest kwestia wiekszego popedu , a raczej braku zahamowan. W koncu gdybys zobaczyl laske ktora masturubje sie prysznicem nie w domu , a wezem ogrodowym to uznalbys ja za zboczoną. A przeciez wiele kobiet to robi , a nikt nie uwaza ich za zboczonych . Dlatego ze maja wstyd. KAzdy czlowiek ma wstyd . Moim zdaniem Zboczence nie maja problemu z nadmiernym popedem , ale w tej czesci mozgu odpowiadajacej za wstyd zboczency mają zaklocenie . Tzn nie sa przekazwywane sygnały odpowiednie.

Gość hjyr
i to całkiem duzo tylko że główna sprawa z kobietami jest taka że nie zrobia facetowi dziecka więc patrzy się na to przez palce oj z tym sie zgodze . NIe raz byłem molestowany przez kobiety . RAz jedna niby nie chcacy złapała mnie za czule miejsce Tylko ze facet nie moze tego powiedziec , bo wyjdzie na frajera.

Gość hjyr ty piszesz
o perwersjach a temat dotyczy zboczen-to zasadnicza roznica