Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstelacja lwa

ABT czyli absolutny brak tyłka u kobiet

Polecane posty

Gość konstelacja lwa

nie wiem czy wy się z czymś takim spotkaliście ale ja nieraz widuję dojrzałe kobiety które naprawdę mają mikroskopijny tyłek, nie chodzi mi o 90 cm w biodrach ani o 85, ani 80 bo ta budowa ciała jest normalna, chodzi mi o taką dziwną budowę ciała że dziewczyna nie ma zaokrąglonych kości biodrowych i dziwnie to wygląda-tak jakby dziewczyna miała tyłeczek wielkości ziarenka kawy :O:O:O ten bardzo mały tyłek wygląda jak u 8-10letniej dziewczynki ... ciekawe co na to faceci:P z gory uprzedzam że nie jestem spasłym mastodontem, mam BMI prawie 19:P pozdro

Gość fan tyłeczków
powiem tylko ze nie mógłbym byc z kobietą z płaskim albo wąskim tyłku, piersi moga być mikroskopijne ale kształtny tyłeczek to absolutna podstawa

Gość fan tyłeczków
powiem tylko ze nie mógłbym byc z kobietą z płaskim albo wąskim tyłku, piersi moga być mikroskopijne ale kształtny tyłeczek to absolutna podstawa

Gość konstelacja lwa
no te 85 lub 90cm w biodrach jest super.. ale taka dziecięco chłopięca budowa ciała , mimo że dziewczyna nigdy się nie odchudzała dziwnie wygląda, bez seksownego wcięcia a talii ani rusz.. jedna z moich koleżanek miała taki wąziutki tyłek, była szczupła, ale się nie odchudzała jakoś o dziwo dziecko urodziła !

Gość teaar
Powiedz mi dziewczę, co ma tylek do rodzenia dzieci???

Gość teaar
W dodatku można mieć szerokie biodra i płaski tyłek, można nawet mieć lekką otyłość i płaski tyłek - zdarza się.

Gość konstelacja lwa
no w sumie nie wiem co ma tyłek do rodzenia dzieciu ale to niesamowite że dziecko się w tak wąziutkich biodrach mieści:classic_cool:

Gość piepszenie bez sensu
dziecko nie mieści sie w biodrach ale brzuchu to po porwsze a to że ktoś ma wąskie biodra nie oznacza że ma zniekształcone kosci miednicy mniejszej i że kanał rodny jest węższy niż powinien.... zresztą nawet wtedy istnieje coś takiego jak cesarka....

to prawie taki sami mit jak to że laski o małych piersiach nie są w stanie wykarmic piersią dziecka.... prawda jest taka że im większy cyc tym dłuższe kanaliki mleczne i czasem to może powodowac problemy z karmieniem.... o ilości pokarmu nie decyduje rozmiar biustu ale hormony

Gość ja mam tyłek jak J.LO i zaluje

Gość konstelacja lwa
podszywaczu jakby co to jestem kobietą🖐️

Gość hahahhahhahahaahahahahaha

jak masz lustro to chyba widzisz gdzie jest najszersze miejsce... wypada w połowie pośladków i w miescu gdzie biodra tworzą łuk

Gość sterczacy_mam
juz zalosna,glupiutka Kylie Minoque lata temu wszczepila sobie implanty posladkow zeby wygladac seksownie ale szczuplo...Odchudzic sie,w plaskie miejsca(pryszcze zamiast piersi,plaska dupa) wszczepic implanty.Wynik:cud biust,talia osy,jedrny ogragly tyleczek.Plastik.Normalka w swiecie gwiazd i gwiazdeczek,w koncu na wygladzie zarabiaja: )Nie badzcie naiwni:)

Gość kolorowokolorowo
najszersze miejsce-niekoniecznie jest u kazdego w tym samym miejscu,nie pomyslalas?