Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ammmanda

mam ukochanego ale brak mi przyjaciolki od serca ma ktoras podobnie???

Polecane posty

Gość ammmanda

Gość a miałas kiedyś
niekktórzy ludzie poprostu nienadają się na przyjaciół..wiesz miałam sporo wrednych przyjaciółek i świadomie nie chce nawiazywac juz przyjazni moze ty byłas taka wredna przyjaciółką?hy?

Gość a miałas kiedyś
tez mam ukochanego i nie potrzebuje przyjaciólek.A przyjacióka od serca to tylkow Ani z Zielonego Wzgórza była..DIANA...:)Ale to tylko literacka fikcja.....nie ma przyjazni prawdziwej w tych czasach

Gość ammmanda
hmmmmmmm....wredna nie bylam moze po prostu to nie byla prawdziwa przyjazn skoro do dzis nie przetrwala a teraz w moim wieku i sytuacji w jakiej jestem ciezko kogos poznac-mam dobre kolezanki ale daleko ode mnie.

Gość a skad jests amanda
ja tez nie mam przyjaciólki....ale ja wierze w przyjazn jeszcze mimo ż etez si espazyłam nieraz

Gość ammmanda
wiesz to taka metafora:)chodzi po prostu o kogos w podobnych klimatach z kim mozna pogadac na kazdy temat

Gość a skad jests amanda
kurde bo to przychodzi nagle taka przyjazn tak jak milość....trzeba wyjatkowo dobrze sie zkims dogadywac a takie szukanie na siłe nawet w realu to nie wychodzi..bardzo trudno o sobe z ktora bedzie sie nadawało na tcyh samych falach niby tyle ludzi a tak trudno bratnia dusze

są są :) ja mam dwie przyjaciółki na które mogę liczyć zawsze.. teraz niedawno zresztą zdarzyła się pewna przykra sprawa w moim życiu.. i zweryfikowała przyjaźnie :) nie mam tylko ukochanego :)

Gość ammmanda
masz racje 2 lata temu poznalam taka osobe-swietnie sie dogadywalysmy lecz teraz mieszkamy bardzo daleko od siebie i mamy tylko kontakt telefoniczny