Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska polnocna

latez bielizna

Polecane posty

Gość polska polnocna

co myslicie o latexie jako sexowne ubranko pas ponczoszki lub caly kombinezon

Gość kingusiaa
ja latexu nie mam. ale za to mam kilka gorsetow i body. uwielbiam w tym chodzic.

Gość Latexmaniak
Uwielbiam kobiety w lateksie! Dziewczyny piszcie co posiadacie z takich rzeczy !

Gość Latexmaniak
ciekawe akcesorium! Chcialbym kiedys poczuc takiego, to musi byc bardzo ciekawe przezycie... Piszcie też co posiadacie z takich ubrań. I czy ubieracie je czasem na codzien ?

Gość w lateksie skóra
nie oddycha. Zaparza się i poci. Smród ciała jest obrzydliwy. Żyxczę miłych zabaw z panienkami w lateksie:O

Gość Latexmaniak
To napisala na pewno osba, która dodatkowo uważa takie ciuszki za "zboczone" czy coś takiego. O tym smrodzie to pominę już milczeniem :) Ktora z dziewczyn moze zaprzeczyć temu stereotypowi ?

Gość w lateksie skóra
Nie uważam ich za zboczone. Uważam, że są kretyńskie. Równie dobrze można owinąć się folią. Ten materiał nie nadaje się do noszenia. A jeśli nie czułeś/aś smrodu od lateksowej panny to albo0 jej nigdy nie spotkałeś/aś, albo brak ci zmysłu powonienia:O

Gość Latexmaniak
Jednak myślisz stereotypowo. Przykro mi :( Proszę o inne wpisy! Wiem ze wiele dziewczyn lubi latex, napiszcie ttuaj :) !

Gość gargamelll
gorset+ stringi + buty z lateksu i będziesz mnie czuła 24 godziny na dobę w 3 dziurach na raz :D

Gość w lateksie skóra
Jeśli to, iż unikam śmierdzących i zaparzonych panien jest działaniem steerotypowym to tak - jestem steerotypowy. Dodam, że unikam też (o zgrozo) niedomytych i z łupieżem. Wiem, że jestem straszny, ale brzydzę się.

Gość gładko ogolony
latex to moj silny fetysz i nie wyobrazam sobie byc z dziewczyna ktora by sie tak nie ubierała. Szukam takiej :)

Gość latex jest sexy