Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

czy jest tu ktos ........

Polecane posty

Gość aniol bez skrzydla
pewnie ze jest! a Ty czemu nie spisz?

Gość aniol bez skrzydla
u mnie przed 3 a jakos spac sie nie chce ,za duzo mysli ,za duzo wspomnien wiec u mnie tez nie najlepiej a co sie stalo jesli moge zapytac?

sama nie wiem.... poza rodzicami i najblizsza przyjaciolka nikt nie pamieta o moich urodzinach, moj chlopak caly dzien siedzi przed telewizorem, bo przeciez prezent dal mi wczoraj....a ja nie mam sily na nic ani ochoty nawet

Gość aniol bez skrzydla
wszystkiego naj slonko :) glowka do gory ,rozumiem co czujesz ,ostatnio spedzam swoje urodziny jedynie ze swoich chlopakiem za granica ,wiec jest jak jest ,tak samo swieta.. ale jakos trzeba zyc widzisz,twoj przed tv ,moj przed pc ..bo jest informatykiem ..eh i jest jeszcze ten drugi ..ktory zakochal sie do szalenstwa .. zycie ..

ja tez za granica, rodzicow juz 5 lat nie widzialam :( ale , ze tak powiem chujowy dzien dzis....moj tez informatyk, nie cierpie informatykow

Gość aniol bez skrzydla
usa ? ja uk,wprawdzie bylam w grudniu na swieta ale tesknie coraz bardziej kazdego dnia,za rodzina, przyjaciolmi,znajomymi .. Tobie to dopiero musi byc ciezko informatycy,heh dziwni ludzie choc nie zawsze ;) zdarzaja sie wyjatki , na mojego nie moge az tak bardzo narzekac(przynajmniej tak mi sie wydaje)

usa. niestety .....zalosna dzis jestem...po raz drugi ogladam the wedding date :D nie wiem, nawte nie mam z kim pogadac, bo chlopak mowi, ze marudze a inni...nie wiedza o co mi chodzi

Gość to ja tez klikam
ah no :) my kobiety mamy czasem takie dni i nie ma na to wytlumaczenia,tak po prostu jest i juz! ;) chyba tego filmu nie ogladalam ,ja ostatnio z nudow zaczelam ogladac 2 polskie seriale - 39 i pol i Tylko milosc .. choc nigdy seriali raczej nie ogladalam ,nie wiem..moze mi naszego ojczystego jezyka zaczyna brakowac? chyba robie sie senna :) - wreszcie

Gość aniol bez skrzydla
ah no my kobiety mamy czasem takie dni i nie ma na to wytlumaczenia,tak po prostu jest i juz! chyba tego filmu nie ogladalam ,ja ostatnio z nudow zaczelam ogladac 2 polskie seriale - 39 i pol i Tylko milosc .. choc nigdy seriali raczej nie ogladalam ,nie wiem..moze mi naszego ojczystego jezyka zaczyna brakowac? chyba robie sie senna - wreszcie sorki :)

Gość aniol bez skrzydla
dziekuje bardzo i usmiech poprosze :) za malo go jest na tym swiecie trzymaj sie cieplutko

Gość waiatka taka
Pewnie ze jestem :)Tylko jedno mam do powiedzenia ;)Nie wysylajcie młode swoich na zarobek :)Potem zajeżdrzają z tekstami takimi że aż sie ma ochotę zabić :)Chwalości panskie to tylko dwa dni :)eżeli jeszczcce raz powie do mnie myszko to go spuszcze w klopie .A ogólnie to u mnie wszysscy zdrowi :)

Gość trtrtrrrrrrritd
Cześć Swinkowa! Właśnie o tobie myślałam, wspominając akcję kontra forum pewnego "mistrza". (Ja mam różne pseudonimy i rzadko się udzielam więc nie możesz mnie kojarzyć). Wiesz co, sądzę że im nam lepiej (mamy poczucie bezpieczeństwa i wasnej siły dzięki pracy - zapewnianiu sobie bytu, jesteśmy kochani) tym większe wymagania mamy. Ale czasem warto sobie przypomnieć jak było wcześniej żeby docenić że ten prezent został podarowany, ktoś się o niego zatroszczył, ten ktoś wciąż jest... Myślę że jesteś szcześciarą :). A z okazji twoich urodzin życzę ci żeby każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego.

Gość trtrtrrrrrrritd
(niestety czy stety ale się teraz zamknę bo zamykam oczy... dobranoc!)

Gość no pewnie ze jestem

Gość wariatka jedna
Kiedyś sobie rozmawiałyśm6y :)Stoje teraz nad slubnym i mam ochote go zabic Za dwa dni wyjeżdzam do pracy .On mi zjeczal i siano mi robi .brak mi przelenst